Hesabım
    Josh Radnor, Amazon Dizisi ‘The Hunt’ın Kadrosunda!

    Jordan Peele imzalı ‘The Hunt’ın kadrosuna Josh Radnor eklendi

    Amazon’un Jordan Peele imzalı The Hunt dizisinin oyuncu kadrosuna Josh Radnor dahil oldu. 

    “How I Met Your Mother”la tanıdığımız Josh Radnor, yeni dizisi “The Hunt”ta başlıca rolleri Al Pacino, Logan Lerman ve Jerrika Hinton ile birlikte paylaşacak. Radnor dizide, Nazi avcısı bir topluluğun üyelerinden biri olarak boy gösterecek. Pacino ise grubun lideri olarak karşımıza çıkacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Carol Kane, Saul Rubinek, Lena Olin, Louis Ozawa Changchien, Tiffany Boone, Dylan Baker ve Greg Austin gibi isimler de var.

    David Weil’in yarattığı “The Hunt”, 1970’lerde New York City’de geçen bir macerayı takip ediyor. Bir grup eski Nazi subayı, şehrin gizli köşelerinde Fourth Reich’ı yeniden kurmak için örgütlenmektedir. Bunu keşfeden bir grup Nazi avcısı ise bu tehlikeli grubu durdurmak için sıradışı bir maceraya atılır. 

    10 bölümden oluşan ve gerçek bir hikayeden esinle ekrana taşınan “The Hunt”, senaryosunda David Weil’in imzasını taşırken showrunner koltuğunda Nikki Toscano görev yapıyor. Yürütücü yapımcı kadrosunda ise Toscano, Peele, Win Rosenfeld, Tom Lesinski ve Jenna Santoianni yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top