Hesabım
    Ricky Gervais Dizisi ‘After Life’ 2. Sezon Onayını Aldı

    Netflix’in Ricky Gervais komedisi ‘After Life’ 2. sezonuyla geri dönecek

    Ricky Gervais’in Netflix için hayata geçirdiği After Life, platformdan 2. sezon onayını almayı başardı.

    Mart başında prömiyer yapan “After Life”, karısının ölümünden sonra hayatı altüst olan bir gazetecinin hayatını takip ediyor. Derin bir boşluğa düşen Tony radikal bir kararla, artık yalan söylememeye; düşüncelerini çevresindekilere olduğu gibi aktarmaya yönelir. Bu esnada tüm arkadaşları, bir zamanlar tanıdıkları o “iyi” adamı geri getirmeye çalışacaktır. Dizinin başlıca rollerini Tom BasdenTony Way, Diane Morgan ve David Bradley gibi isimler paylaşıyor.

    “After Life”ın altı bölümden oluşan 2. sezonu, önümüzdeki yıl içerisinde izleyici karşısına çıkacak. Dizinin yaratıcısı ve başrolü Gervais yeni sezon kararını şöyle yorumladı: “Daha önce hiç böyle bir reaksiyon almamıştım. Bu çılgınca. Ve mutluluk verici de. Ancak şimdi ikinci sezonun ilkinden daha iyi olmasını sağlamalıyım ve muhtemelen her zamankinden çok daha fazla çalışmam gerekecek. Bu gerçekten rahatsız edici.”

    Ricky Gervais’in yapım şirketi Derek Productions tarafından ekrana taşınan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Gervais’e Charlie Hanson ve Duncan Hayes eşlik ediyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top