Hesabım
    ‘Stranger Things’ Davası Düştü; Duffer Kardeşler Aklandı

    ‘Stranger Things’in kendi projesi olduğunu iddia eden Charlie Kessler, davayı geri çekti

    Stranger Things’in yaratıcıları Matt ve Ross Duffer, taraflarına yöneltilen intihal suçlamasından aklanmayı başardı. Dizinin fikrinin kendi projesinden çalındığını söyleyen Charlie Kessler, davanın görülmesine günler kala iddialarını geri çekti.

    Kessler geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamada, Duffer’lar ile 2014’te gerçekleşen bir resepsiyonda tanıştığını, onlara Montauk’ta bulunan bir askeri üssün etrafında gelişen sıradışı olayları işleyen bir projeden bahsettiğini ve bir yıl sonra Netflix’in Duffer’ların dizisini anons etmesiyle birlikte iki proje arasındaki benzerlikler karşısında şaşkınlığa uğradığını söylemişti.

    Salı günü başlaması beklenen dava, Kessler’in Pazar akşamı yaptığı bir duyuruyla düşmüş oldu. Kessler, Duffer’ların ‘Stranger Things’ konseptini kendisinden bağımsız bir şekilde bulduklarına ikna olduğunu belirtirken kardeşlerin, dizinin konseptine 2010’dan beri çalıştığını kanıtlayan elektronik posta ve Google dokümanlarını gördüğünü söyledi.

    3. sezonuyla geri dönmeye hazırlanan "Stranger Things"in başlıca rollerini Winona RyderFinn WolfhardNoah SchnappMillie Bobby BrownCara BuonoNatalia DyerJake BuseyJoe KeeryCharlie HeatonDacre MontgomeryCary Elwes ve Francesca Reale paylaşıyor.

    "Stranger Things"in 3. sezonu 4 Temmuz’da Netflix'te gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top