Hesabım
    Gençlik Dizisi "Looking For Alaska"dan Fragman!

    Hulu dizisinden fragman geldi.

    John Green'in satış rekoru kıran romanından uyarlanan gençlik dizisi "Looking For Alaska"dan fragman geldi. Mini dizi şeklinde çekilen dizi, Hulu dijital platformu üzerinden izleyicileriyle buluşacak. The O.C. ve Gossip Girl ile kıyaslanan Looking For Alaska'nın fragmanında tek bir anın her şeyi değiştirebileceğine tanık oluyoruz.

    Kristine Froseth'in başrolünde yer aldığı roman uyarlaması Looking For Alaska'nın konusu ise şöyle: Doğayla iç içe bir konumda bulunan yatılı bir okula, yeni öğrenci gelir. Miles sıkıcı ama güvenilir ve son derece mütevazi biridir. Alaska isimli genç kızla tanışması ise an meselesidir. Bütün yıl boyunca Alaska, Miles'la ilgili birçok şeyi değiştirecektir. Alaska, Miles'ın ona aşık olmasını sağlayıp bir duygudan başkasına ittiği gibi, bir yandan da ergenlik sorunlarıyla mücadele ediyordur. Alaska ile vakit geçirdikçe kendisini bilmediği bir dünyanın içinde bulan Miles’ın hayatından artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

    Dizinin yaratıcı ismi Josh Schwartz oluyor. The O.C. ve Gossip Girl ile kıyaslanmasının nedeni de Schwartz'ın bu dizilerin yazarı olmasından kaynaklanıyor. Schwartz aynı zamanda Chuck, Runaways, Dynasty gibi dizilerin de senaristliğini üstlenmişti. Son olarak başarılı isim Nancy Drew dizisi üzerinde çalışıyor. Looking For Alaska'nın oyuncu kadrosunda Kristine Froseth'in yanı sıra Charlie Plummer, Sofia VassilievaUriah Shelton gibi isimler yer alıyor.

    Looking For Alaska 18 Ekim tarihinde Hulu üzerinden izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top