Hesabım
    "The Mandalorian"dan Yeni Fragman!

    Star Wars evreninin yeni dizisi The Mandalorian'dan fragman geldi!

    Star Wars filmlerinden arta kalan boşluğu dolduracak olan büyük prodüksiyonlu Disney dizisi The Mandalorian'dan yeni bir fragman geldi. 1 dakikadan oluşan fragmanda, The Mandalorian efsanesine hızlı bir göz atıyoruz.

    The Mandalorian'ından yayınlanan fragmanı "Hiç bir Mandaloryan ile tanışmamıştım. Yalnızca hikayelerini okudum." sözleriyle izliyoruz. Disney+'ta yalnızca birkaç gün sonra yayınlanacak olan The Mandalorian'ın asıl konusu ise şöyle: The Mandalorian, tek başına savaş veren biridir. Bulunduğu yer ise Yeni Galaktik Cumhuriyet'in kontrol edemediği bir bölgededir. The Mandalorian'ın yolu Cara Dune ile kesişir. Cara Dune, Cumhuriyet'e bağlı olan askerlerden biri olarak biliniyor. Cara, yolu The Mandalorian ile kesiştiği zaman, bulunduğu yere alışmaya çalışmakla meşguldür. The Mandalorian'ın görevi ise bir kafa avcısının verdiği görevi yerine getirmektir. The Mandalorian, Star Wars filmlerinin boşluğunu dolduracak. Son olarak Luke, Leia, Han Solo sayesinde Galaktik Cumhuriyet yeniden inşa edilmişti. Ancak son üçlemede direkt olarak bu sistemin yıkıldığını ve Yüce Lider Snoke'un galaksiyi ele geçirme süreci atlanmıştı. Şimdi ise The Mandalorian ile bu boşluk doldurulacak ve Episode VI ile Episode VII arasındaki 30 yıllık dönem açıklığa kavuşacak.

    The Mandalorian'ın yanı sıra Disney+'ta iki farklı Star Wars dizisi daha yer alacak. Bu dizilerden biri Ewan McGregor başrollü Obi Wan Kenobi dizisiyken, diğeri Rogue One karakteri olan Diego Luna başrollü Cassian Andor dizisi olacak. İki dizi için de hazırlıklara başlandı, ancak prodüksiyon aşamasına uzun süre sonra geçilecek.

    Dizinin oyuncu kadrosunda başrolde Pedro Pascal olmak üzere Gina CaranoGiancarlo EspositoEmily SwallowCarl WeathersOmid AbtahiWerner Herzog ve Nick Nolte gibi isimler yer alıyor. The Mandalorian, Disney+'ta 12 Kasım tarihinde izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top