Hesabım
    Tuba Büyüküstün'ün Yeni Projesi Bir Netflix Yapımı Olacak

    Netflix, yeni bir dizi için Tuba Büyüküstün'le anlaşma sağladı..

    Netflix TürkiyeHakan MuhafızOttoman Rising ve Atiye sonrası bir orijinal yerli proje için daha harekete geçti. Bu proje için başrol oyuncusu arayışlarını sonlandıran Netflix, ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün'le el sıkıştı. OG Yapım'ın, Netflix için hazırlayacağı proje için yakın zamanda çalışmalar başlayacak. 

    Netflix'in Tuba Büyüküstün'le anlaştığı dizinin detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Camdaki Kız adını taşıyacak olan proje, ünlü yazar ve psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanacak. Budayıcıoğlu'nun bir başka romanı Hayata Dön ise İstanbullu Gelin adıyla TV'ye uyarlanmış ve oldukça büyük ses getirmişti. Dizi uyarlaması için nasıl bir senaryo oluşturulacağını henüz bilmiyoruz ama Camdaki Kız romanında, hep lüks içerisinde yaşamış ama kaderi daha baştan kötü yazılmış bir genç kadın ve varoşlarda hayat süren bir adamın hikayesi anlatılıyor. 

    Daha önce Kara Para Aşk, Gönülçelen, AsiIhlamurlar Altında ve Çemberimde Gül Oya dizileriyle ün kazanan Tuba Büyüküstün, son olarak Cesur ve Güzel dizisinde karşımıza çıkmıştı. Henüz yayınlanmayan Netflix mini dizisi Ottoman Rising'de de göreceğimiz oyuncu, 2017 yılında ise Onur Saylak'ın yönetiği "Daha" ve Ferzan Özpetek'in kendi kitabından uyarladığı "İstanbul Kırmızısı" projeleriyle sinemada yer almıştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top