Hesabım
    Shameless'a 11. Sezon Onayı Geldi!

    Shameless'ın final sezonu için onay geldi..

    Showtime 11. ve son sezon için “Shameless”a onay verdiğini duyurdu. Duyuru, Showtime yöneticisi Gary Levine tarafından, Televizyon Eleştirmenleri Derneği basın turu gününde yapıldı. Ülkemizde de çok sevilen ve bir referans dizisi bile yapılan Shameless'ın 10. sezonunda yayın hayatına veda edeceği konuşuluyordu ama Showtime, bir anlamda hayranlara bir hediye verdi ve final için bir sezona daha onay verdi.

    Shameless” şimdiye kadarki en uzun soluklu Showtime serisi olma unvanını da taşıyor. Levine yaptığı açıklamada, “Shameless karakterleri, Showtime izleyicilerine tarihimizdeki herhangi bir programdan daha fazla kahkaha, gözyaşı ve saf zevki bir arada getirdi. Gallagher'lara veda ettiğimiz için üzgün olsak da, showrunner John Wells, yazı ekibi ve bu büyük kadroyu devam ettirme konusunda emin olamadık ve sonuca gitmek istedik." sözlerini sarf etti.

    Dizide, William H. Macy, Jeremy Allen White, Ethan Cutkosky, Shanola Hampton, Steve Howey, Emma Kenney, Cameron Monaghan, Christian IsaiahNoel Fisher ve Kate Miner gibi isimler başarıyla rol alıyor. Shameless, Paul Abbott tarafından yaratıldı ve Bonanza Productions tarafından John Wells Productions ve Warner Bros. Television ile birlikte üretildi. Wells ise, “Gary Levine ve Showtime'daki Shameless yapmamıza izin veren herkesin yıllarca verdiği destek için inanılmaz derecede minnettarım. Harika bir deneyim oldu ve hepimiz Gallagher ailesinin ve arkadaşlarının hayatını takip ederek harika zaman geçirdik. Bu kesinlikle büyük bir zevkti!" açıklamasında bulundu.

    Şovda daha önce Emmy Rossum da rol aldı, ancak oyuncu 9. sezonun sonunda şovu bıraktı. Oyunculardan Jeremy Allen White, “Onsuz nasıl çalışacağımızı bulmamız gerekti. Emmy'yi oyunculuk ortağı olarak kaybetmek üzücüydü. Lip'in onsuz nasıl başa çıktığını ve Gallagher'ların evlilikleri olmadan nasıl hayatta kaldıklarını görmek oldukça çılgınca olacak.” dedi.

    11. ve final sezonu için prömiyer tarihi net değil ama sonbahar mevsiminde izleyici karşısına çıkması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top