Hesabım
    Ray Donovan'ın Macerası Sona Erdi!

    Dizi, yayınlanan 7. sezonun ardından iptal edildi..

    Son günlerde yeni sezon üzerine üst üste açıklamaların yaşandığı, hatta Liev Schreiber'in hayranları desteğe çağırdığı Ray Donovan için Showtime'dan açıklama geldi ve dizi, 7. sezonun ardından iptal edildi. Toplam 82 bölüm yayınlanan dizi, birçok Emmy ve Altın Küre adaylığı / ödülü kazanmıştı. Bunların en önemlileri  Liev Schreiber ve Jon Voight'un kazandığı oyunculuk ödülleriydi.

    Ray Donovan yedinci sezonunu yeni tamamlamıştı ve yeni sezon tartışmalarına hızlı bir giriş yapmıştı. Dizinin başrol oyuncusu Liev Schreiber ve Showtime şefi Gary Levine bir dizi toplantı gerçekleştirdi ama bu toplantılar dizinini geleceğini kurtaramadı. Drama dizisi, Liv Schreiber'in hayat verdiği, ailesinin istediği adama dönüşmek için mücadele eden profesyonel bir tamirci olan Ray Donovan karakterini anlatıyordu..

    Dizinin diğer önemli oyuncuları arasında, Alan AldaZach GrenierJon VoightDash MihokEddie MarsanPooch Hall, Kerris Dorsey ve Graham Rogers gibi isimler yer alıyor. Showtime'dan yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi; " İnanılmaz yedi sezondan sonra Ray Donovan, Showtime'daki yarışını sonuçlandırdı. Dizinin bu kadar güçlü bir izlemeyle ve bu kadar güçlü bir notla sona ermesinden dolayı gurur duyuyoruz. En derin teşekkürlerimiz, Liev Schreiber, showrunner David Hollander ve şimdiye kadar emek veren bütün kadroya. Hepsine özel çalışmaları için teşekkür ederiz."

    Dizinin başrol oyuncusu olan başarılı oyuncu Liev Schreiber son olarak Marc Meyers'in yönettiği Human Capital filmiyle karşımıza çıktı. TV için yeni projesinin olup olmayacağını yakın zamanda öğreneceğiz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top