Hesabım
    Jonathan Tucker, NBC Draması 'Debris'in Başrolünde!

    Gizemli drama için hazırlıklar başladı.

    Imdb

    Jonathan Tucker, NBC'nin yeni drama projesi “Debris” in başrollerinden birinde yer alacak. Dizi, iki farklı kıtadan iki ajanın hikayesini anlatacak. Yok edilen yabancı bir uzay aracı enkazının insanlık üzerinde gizemli etkilerini araştıracak olan ajanlar, birlikte çalışması gereken iki farklı zihniyet olarak ön plana çıkıyor.

    Tucker, garip olayların araştırılması üzerinde çalışan ajanlardan birini oynayacak. Akıllı bir CIA operatörü olarak tanımlanan Bryan Beneventi olarak karşımıza çıkacak olan Tucker, en son Showtime dizisi “City on a Hill”de önemli bir rol oynadı. Diğer televizyon dizileri arasında Audience dizisi “Kingdom”, HBO yapımı “Westworld”, Starz dizisi “American Gods” ve FX'in “Snowfall”u yer alıyor. 2007 yılında NBC dizisi “The Black Donnellys”te de rol alan Tucker, film tarafında geçen yıl Elizabeth Banks'ın “Charlie's Angels” filminde rol aldı. Daha önce “The Virgin Suicides”, “Hostage” gibi filmlerde oynadığı rollerle de tanınıyor.

    Pilot bölümün yazarı ve yürütücü yapımcısı J.H. Wyman olacak ve yapımcı Jason Hoffs'la ortaklaşa çalışacak. Legendary Television prodüksiyonu üstlenecek. Wyman, şu anda Legendary'da genel bir anlaşma altında olan Frequency Films başlığı altında prodüksiyon yapıyor. Tucker, bu yıl NBC’nin drama pilotları için duyurduğu ilk önemli isim konumunda.

    Şu anda, NBC'nin çalışmalarda yer alan diğer drama pilotları arasında “La Brea”, “Echo”, “At the Age” ve “Ordinary Joe” yer alıyor. NBC bir yandan da, Dan Brown'ın “Da Vinci Code" romanlarındaki karakter Robert Langdon'ın maceraları hakkında bir drama hazırlıyor 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top