Hesabım
    Emily Blunt, Western Dizisinde Başrol Oynayacak!

    "The English" adlı proje Amazon ve BBC ortak yapımı olacak.

    A Quiet Place”in merakla beklenen devam filmine sadece birkaç hafta uzaktayız. Bu da Emily Blunt'un bir kez daha bir korku filminin dışına çıktığını görmek için biraz daha bekleyecek olmamız anlamına geliyor. Görünüşe göre Blunt'un yakın geleceği, modern bir çığlık kraliçesi değil, bir Western karakteri olacağını gösteriyor. Blunt, Amazon ve BBC için bir Western dizisi anlaşması imzaladı.

    Variety'e göre Blunt, BBC'ye ve sonunda Amazon Prime Video'ya gelecek olan yeni bir mini projesi “The English”in başrolünde oynayacak. Dizi, “The Honourable Woman” ve 2018 yapımı “Black Earth Rising” gibi dizileriyle tanınan yazar-yönetmen Hugo Blick tarafından yaratılıyor. “The English” hakkındaki senaryo ayrıntıları şimdilik gizli. Daha önce de belirtildiği gibi, Blunt, “Edge of Tomorrow”, “Mary Poppins Returns” ve yukarıda bahsedilen dehşet verici “A Quiet Place” gibi filmlerin rolleri sayesinde Hollywood'da büyük bir A listesi oyuncusu haline geldi. Başka bir gişe galibi olması beklenen A Quiet Place'in devam filmi dışında Blunt, Disney'in “Jungle Cruise” adlı 2020 filminde Dwayne “The Rock” Johnson'ın karşısında rol alacak.

    “The English”, Amazon'un son dönem sipariş ettiği, bir başka büyük seri anlamına geliyor. Birkaç yıl önce, Blunt gibi birinin bir TV dizisine bağlı olması neredeyse imkansızdı ama TV - streaming dünyası için bu artık sıradan bir haber. Amazon, yakın zamanda Al Pacino'nun başrol oynadığı bir Nazi avı dizisi olan Hunters'la da boy gösterecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top