Hesabım
    "Elite" Dizisi Yazarı Carlos Montero'dan Netflix'e Yeni Proje!

    "The Mess You Leave Behind" adlı dizi bir roman uyarlaması olacak.

    ZIPI / EFE

    Netflix’in geçen ayın sonlarında yeni İspanyol dizileri çekeceğini açıklaması, platformun ülkedeki paletini çeşitlendirme niyetinin altını çizerken, artık kendilerinden biri olan Carlos Montero'ya yeni bir dizi siparişi verdi. “Elite”in sezonlarını birlikte yazdıktan sonra ve yakında yayınlanacak üçüncü setiin çalışmalarını da bitiren Montero, “The Mess You Leave Behind” romanının küçük ekran uyarlaması için yönetmen koltuğuna oturdu.

    Montero'ya Primavera Edebiyat Ödülü kazandıran roman, Galiçya'nın içindeki küçük bir kasabada ikame pozisyonu alan aydın bir öğretmen olan Raquel'in hikayesini anlatıyor. Kısa süre önce selefi Elvira'nın intihar ettiğini öğrenen Raquel, Elvira'yı tanıyan insanlarla daha fazla vakit geçirdikçe, ölümüyle ilgili gerçek daha karanlık bir hal alır. Bu durum gerilimi yüksek anları da beraberinde getirir. Hikayenin atmosferi kişisel kayıp, keder ve suçluluk temalarının ortasında geri dönülemez noktaya doğru gider.

    Inma Cuesta'nın (“Arde Madrid”), Raquel, Barbara Lennie'nin (“Büyülü Kız) ise Elvira rolünde oynadığı“ The Mess You Leave Behind”, Netflix’in tamamen Galiçya’da çekilen ilk projesi olacak. Vaca Film Şirketi'nin (“Eye for an Eye”, “Kidnapped”) ortak yapımcılığını üstlendiği dizi 2020 yılı içerisinde ve büyük ihtimalle sonbahar ayında yayında olacak.

    Carlos Montero, Netflix için Elite dizisinin sezonlarını yazdı ve yönetti. Şimdi 3. sezon bekleniyor. Moreno, geçen yıl bir de sinema projesine imza attı ve festivalleri dolaşan "Gente que viene y bah"ın senaryosunu yazdı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top