Hesabım
    Killing Eve'in 4. Sezonunun Başyazarı "Laura Neal" Oldu!

    Sex Education'ın yazarlarından Neal, "Killing Eve" için yazacak.

    Laura Neal (Sex Education, Secret Diary of a Call Girl), BBC America'nın eleştirmenlerce beğenilen ve bol ödül kazanan dizisi Killing Eve'in bir sonraki sezonunun başyazarı olarak açıklandı. Neal, önümüzdeki sezon Killig Eve için çalışacak. BBC America, serinin 4. sezonunun onayını geçen ay duyurmuştu.

    BBC America  ve AMC'deki 26 Nisan 2020 tarihli 3. sezon prömiyerinin çok öncesinde duyurulan habere göre, Killing Eve'in dördüncü sezonu için bu yılın ortalarında çalışmalar başlayacak. AMC Networks Entertainment Group ve AMC Studios Başkanı Sarah Barnett “Bu şovda birbirinden güçlü, tutarlı bir vizyon etrafında hizalanan, ancak kendi özel ışıltısı ve parlaklığını da koruyarak senaryoları hayata geçiren olağanüstü akıllı kadın yazarlardan oluşan bir ekibimiz var. Laura Neal, Killing Eve'deki bu ekibin son inanılmaz lideri olacak.” dedi.

    Neal'dan önce ilk sezonda Fleabag ile de gündeme gelen Phoebe Waller-Bridge başyazardı. Sezon 2’nin başyazarı Emerald Fennell olurken, yayınlanmasına az zaman kalan 3. sezonun başyazarı ise Suzanne Heathcote olarak açıklanmıştı. Senaryolar, Luke Jennings'in Codename Villanelle romanlarına dayanarak yazılıyor. Killing Eve'in yıldızları Sandra Oh, Jodie Comer, Fiona Shaw ve Kim Bodnia. İkinci sezon, 2013'te AMC’nin Breaking Bad’in son sezonundan bu yana, devam eden TV dizileri arasında en yüksek büyüme oranına sahipti ve ilk sezona göre olan seyirci sayısını ikiye katladı.

    Killing Eve için yazmadan önce Neal, Sex Education, Secret Diary of a Call Girl ve daha fazlası için yeteneklerini sergiledi. Başyazarlığa ek olarak Laura, dördüncü sezonda baş yapımcılardan da biri olacak. Killing Eve 3. sezonu 26 Nisan 2020 Pazar tarihinde prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top