Hesabım
    Ana Gasteyer, Justin Spitzer’in NBC Komedisi ‘American Auto’da Rol Alacak

    Spitzer ve Aaron Kaplan, projenin arkasındaki isimler

    Getty Images

    Saturday Night Live ile yıldızı parlayan başarılı isimlerden Ana Gasteyer, Superstore'un yaratıcısı Justin Spitzer ve Aaron Kaplan’ın Kapital Entertainment ve Universal Television şirketleriyle beraber üreteceği dizide yer alacak. Gasteyer, NBC’nin tek kameralı komedi projesi olan American Auto'nun diğer oyuncu kadrosuna liderlik edecek.

    Spitzer tarafından yazılan American Auto, Detroit'teki büyük bir Amerikan otomotiv şirketinin merkezinde, hızla ilerleyen bir endüstrinin ortasında, kimliğini yeniden keşfetmeye çalış bir şirket üzerinden ilerleyecek. Gasteyer, Payne Motors CEO'su Katherine Hastings'e hayat verecek. Son zamanlarda Payne’in A tipi iletişim başkanı olarak atanan Harriet Dyer da hikayede yer alacak.

    Spitzer, aynı zamanda yürütücü yapımcılık görevini de üstlenecek ve Kapital’den Kaplan ve Dana Honor ile birlikte prodüksiyon yapacak. Gasteyer, Goldbergs'de Susan Cinoman rolünü uzun süre canlandırdı ve spin-off projesi Schooled'da bu role geri döndü. Kısa süre önce Fox’un The Masked Singer programında The Tree olarak yer aldı ve Fox drama dizisi Prodigal Son'da konuk oyuncu oldu. Diğer projeleri arasında Wine Country ve Netflix serisi Lady Dynamite bulunan Gasteyer, şu sıralar Happiest Season adlı filmin çekimleriyle meşgul.

    Spitzer ise, The Office ile adından çok söz ettirdi ve başarılı uyarlamanın bir parçası oldu. Daha sonra Superstore adlı projenin de arkasındaki isim oydu ve 5 yıllık serüvende sona yaklaşıldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top