Hesabım
    Stella Baker, CW Draması ‘Republic of Sarah’ın Başrolünde!

    Yeni yeteneklerde Stella Baker ilk başrolüne hazırlanıyor

    Yeni yeteneklerden Stella Baker, CW’nin “Republic of Sarah” adlı yeni dramasında yer alacak. Daha önce TV filmi olarak da uyarlanan konu, bu kez bir dizi haline geliyor. Variety’nin haberine göre Baker, açgözlü bir maden şirketinin elinden kasabasının yıkılmasıyla karşı karşıya olan lise öğretmeni Sarah Cooper'a hayat verecek. Bir mücadele içine giren kasaba için Sarah bir umut ışığı haline gelecek.

    Sarah, başlarına gelen bu olayda, her şeyi sıfırdan başlatmaya çalışırken, bir grup uyumsuz gençle de baş etmek zorunda kalacaktır. Sarah ayrıca, asi tarafı olan bir tarih öğretmeni olarak tanımlanır. Arkadaş canlısı, şiddetle sadık ve her zaman yardım etmeye istekli olan Sarah, ilk başta sahne almakta tereddüt etmesine rağmen, sevdiği toplumu yok etmekle tehdit eden dış bir kuvvete karşı çıkma cesaretini bulacak.

    Baker yakın zamanda Yale School of Drama'dan mezun oldu. Kısa süre önce TNT dizisi “Tell Me Your Secrets” da rol aldı ve ondan önce “Candace” adlı kısa filmde yazdı, üretti ve rol aldı. Sarah Drew'ın oynadığı “Republic of Sarah”ın önceki bir tekrarı, geçen yıl CBS'de bir pilot siparişle kuruldu, ancak sonradan rafa kalktı. Jeffrey Paul King, yazar ve yönetici yapımcı olarak görevini sürdürüyor. Aynı zamanda Marc Web önderliğinde Black Lamb ile bağlantılı olarak Jeff Grosvenor ve Leo Pearlman diğer yapımcılar olacak. Black Lamb'dan Mark Martin de ekibe yardımcı olacak. CBS Television Studios ise projeyi üretecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top