Hesabım
    Rosario Dawson, The Mandalorian'ın İkinci Sezonunda Ahsoka Tano'yu Oynayacak!

    The Mandalorian'dan Clone Wars hayranlarını da sevindiren haber..

    Disney / Shutterstock

    Rosario Dawson, “The Mandalorian”ın ikinci sezonuna, “Clone Wars” hayranlarının da heyecanla dolup taşıyacağı bir rolle katıldı. Variety'nin doğruladığı habere göre, son dönem “Briarpatch”la karşımıza çıkan yıldız oyuncu, Ahsoka Tano rolüyle diziye konuk oyuncu olarak katılacak.

    Tano, Anakin Skywalker'ın çırağı ve animasyonlu "Star Wars" serisinin ana karakterlerinden biri. Karakteri, son sezonu Disney Plus'ta yayınlanmakta olan yedi sezonluk “Clone Wars” boyunca Ashley Eckstein seslendirdi. Şimdiki proje, karakterin ilk kez live-action olarak hayranlarla buluşacağı anlamına geliyor. Showrunner ve yaratıcı Jon Favreau, geçen yılın sonlarında ikinci bir sezonun geleceğini doğruladıktan sonra, net tarih verilmese de bu sonbaharda Disney Plus'te yer alması bekleniyor. Favreau, ayrıca daha önce dizide Greef Carga'yı oynayan Carl Weathers'ın ikinci sezonunun bir bölümünü yönetmeye hazırlandığını açıkladı.

    Dizi, imparatorluğun yıkılmasından ve ilk düzenin ortaya çıkmasından önce, Yeni Cumhuriyet'in otoritesinden uzakta ve galaksinin dışında, Mando'nun travmalarından sonrasını anlatıyor. İlk sezon, Mando'nun Bebek Yoda’nın gezegenini aramak için uçmasıyla sona erdi. Dawson'ın canlandıracağı Tano'nun denkleme tam olarak nasıl konumlandırılacağını görmek, Clone Wars'ın sonu ile İmparatorluğun yıkılması arasında gerçekleşen tüm olaylar göz önüne alındığında bir hayli ilginç olacak.

    The Mandalorian” Disney Plus'ta yayınlanan ilk Star Wars evreni projesi ve Mouse House'un çalışmalarında çok uzak bir galaksiden iki dizi daha bulunuyor: Diego Luna'nın rolünü tekrar edeceği Cassian Andor serisi “Rogue One” ve Ewan McGregor'un ikonik rolünü yeniden canlandırdığı Obi-Wan Kenobi dizisi. Dizinin yapımcıları Jon Favreau, Dave Filoni, Kathleen Kennedy ve Colin Wilson. Karen Gilchrist yardımcı yapımcı olarak görev yapıyor. İlk sezondaki yönetmenler arasında Filoni, Taika Waititi, Bryce Dallas HowardRick Famuyiwa ve Obi-Wan serisini yönetmek için görevlendirilen Deborah Chow bulunuyordu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top