Hesabım
    ‘Doogie Howser’, Kadınların Liderliğinde Disney Plus'ta Yeniden Başlayacak!

    Sevilen dizi, yeniden TV ekranlarında olacak..

    Variety'nin haberine göre, “Doogie Howser”ın yeniden çevrimi için Disney çalışmalar başladı. Disney Plus'ta yayınlanacak yeni şov, Hawaii'de doktor olarak çalışan 16 yaşındaki yarı Asyalı, yarı beyaz bir kadına odaklanacak. Yeni şovun çalışma başlığı “Doogie Kealoha, M.D.” olarak belirlendi.

    Yeniden çevrim, yazar ve yapımcı Kourtney Kang'dan geliyor. Jake Kasdan ve Melvin Mar,  Dayna ve Jesse Bochco ile birlikte yapımcı olacaklar. 20th Century Fox Television dizinin üretimini üstlenecek. Kang, Kasdan ve Mar, hali hazırda stüdyoda genel anlaşma altında bulunuyorlar. Orijinal “Doogie Howser” dizisinde Neil Patrick Harris başroldeydi ve dizi, 1989 ve 1993 yılları arasında dört sezon ve 97 bölüm boyunca ABC'de yayınlandı. Steven Bochco ve David E. Kelley tarafından ortak olarak yaratıldı. Ne Kelley ne de Harris şu anda yeni projeye bağlı değil.

    Kang, Kasdan ve Mar daha önce ABC'nin “Fresh Off the Boat” adlı durum komedisi üzerinde birlikte çalıştılar. Dayna ve Jesse Bochco, “Doogie Howser” ortak yaratıcısı Steven Bochco'nun karısı ve oğlu. Yazar ve yardımcı yapımcı olarak hizmet verdiği “Fresh Off the Boat” konusundaki çalışmalarına ek olarak Kang, hit CBS sitcomu How I Met Your Mother'da yönetici yapımcı ve yazar olarak da biliniyor.

    Yakın geçmişte bir Steven Bochco serisi daha yeniden çevrim için seçilmişti. ABC, geçen sezon “NYPD Blue”nun yeniden başlatılması için pilot üretim siparişi verdi. Dayna ve Jesse yönetici yapımcıydı ve Jesse doğrudan yönetime bağlıydı. Proje, ABC için yüksek önceliğe sahipti ama bir sonuca ulaşamadı.

    Disney Plus, bir süredir orijinaller için Disney kontrolü altındaki stüdyoların yapımlarını inceliyor. Platforma bu anlamda gelen ilk dizi senaryolarından biri Disney Channel film serisine dayanan “High School Musical: The Musical: The Series” oldu. Şu anda çalışmalarda bulunulan diğer yeniden çevrimler arasında, Josh Peck'in oynadığı bir “Turner and Hooch” serisi ve Lauren Graham'ın oynadığı “Mighty Ducks” devamı bulunuyor. “Lizzie McGuire” devam çalışmaları da yapıldı ama sahne arkası sorunları yüzünden bu dizi beklemeye alındı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top