Hesabım
    HBO Max, Prömiyer Tarihini Duyurdu!

    HBO Max, streaming savaşlarına hazır..

    WarnerMedia, HBO Max için başlangıç ​​tarihini belirledi ve streaming savaşları için hazırlıklarına başladı. HBO Max, 27 Mayıs 2020 tarihinde yayın hayatına başlayacak. 10.000 saatlik içeriğin hazır bulunduğu abonelik paketi, 27 Mayıs'ta ABD'de aylık 14.95 $ fiyatla satışa sunulacak. Açılıştan sonra ülkemizde izlenip izlenmeyeceği ve buradaki yayın politikası da belli olacak.

    WarnerMedia'nın salı sabahı internette yayınlanmaya başladığı reklamlara göre HBO Max, HBO'nun tüm programlarını içerecek. Yeni orijinal seriler, “Friends”, “The Big Bang Theory”, “South Park” gibi üçüncü taraf lisanslı içerikler ve tüm Studio Ghibli filmlerinin yanı sıra Warner Bros., New Line ve DC'den “Joker”, “Suicide Squad” ve “The Wizard of Oz” gibi filmler platformda yer alacak. Ayrıca, HBO Max, CNN, TNT, TBS, truTV, Turner Classic Movies, Cartoon Network, Adult Swim, Crunchyroll, Rooster Teeth ve Looney Tunes gibi diğer WarnerMedia markalarının içeriğiyle de stoklanacak.

    HBO Now aboneleri, hiçbir ekstra ücret ödemeden lansman sırasında HBO Max'e erişecek ve içerikleri izleyebilecek. Buna ek olarak, AT&T’nin TV hizmetlerinden biri ve Charter Communications aracılığıyla HBO aboneleri otomatik olarak HBO Max’e yükseltilecek. WarnerMedia’nın HBO Max ile teorisi, mevcut HBO / HBO Now abone tabanına ek olarak milyonlarca yeni müşteri ekleyerek hepsini tek büyük içerik platformunda toplayabilmek. HBO Max'in ilk çıkışına liderlik eden WarnerMedia, bu ayın başlarında 30 Nisan'a kadar mevcut olan yaklaşık 500 saatlik ücretsiz HBO içeriğini ABD'de kullanıma sunmuştu.

    HBO Max lansmanı, WarnerMedia'nın yayın ücretine önderlik etmek için yeni bir CEO getirmesiyle gerçekleşiyor. Hulu'nun kurucu CEO'su Jason Kilar, 1 Mayıs'ta AT & T'nin sahip olduğu medya topluluğunun genel müdürü olarak göreve  başlayacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top