Hesabım
    Netflix, İlk Orijinal Afrika Dizisine Devam Kararı Verdi!

    Queen Sono, ikinci sezon onayını aldı..

    Netflix

    Netflix, ilk orijinal Afrika dizisi olan Queen Sono'ya ikinci sezon onayı verdi. Quantico'dan tanıdığımız Pearl Thusi'nin başrollerinde olduğu dizi, tehlikeli görevler üstlenen ve aynı zamanda kişisel hayatında zorluklar yaşayan yüksek eğitimli bir casusun hikayesini anlatıyor. İkinci sezon, karakterin gerçeği arayışına ve intikam için Afrika'ya dönüşüne odaklanacak.

    Queen Sono, Thusi ile karanlık romantik komedi Catching Feelings üzerinde de çalışan yönetmen Kagiso Lediga ve Catching Feelings'i de üreten yönetici yapımcı Tamsin Andersson tarafından yaratıldı. Gösteri, Johannesburg merkezli Diprente Films tarafından üretiliyor ve ikinci sezon prodüksiyonuna yılın sonlarında başlanması bekleniyor.

    Netflix'te Afrikalı orijinalleri yöneten Dorothy Ghettuba, “Queen Sono'nun ilk sezonu, dünyayı Afrika'da yapılan heyecan verici hikayelere tanıtmak için yolculuğumuzun sadece başlangıcıydı. Bu, Afrika televizyonunda güçlü bir kadın siyah liderin benzeri görülmemiş bir temsiliydi. Queen Sono'nun ilk sezonunda kum ve ihtişamı, güç ve kırılganlığı ve bunların yanı sıra geçmişi ve bugünü gördük. Afrika deneyiminin karmaşıklıklarını ve nüanslarını araştıran güçlü bir anlatıyla izleyici karşısına çıkmaya çalıştık. Kagiso Lediga ve Diprente ekibi, izleyicilerimizle yankı uyandıran etkileyici bir hikaye sundular ve önümüzdeki sezon Queen Sono'da neler yaptıklarını görmek için sabırsızlanıyoruz.” dedi. 

    Queen Sono'nun başarısının ardından Netflix, ikinci orijinal Afrika projesi olan Blood & Water için çalışmalara başladı. Hikaye, Güney Afrika'nın Cape Town bölgesinde yer alan genç bir yetişkinin dramatik yaşantısına odaklanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top