Hesabım
    Pavyon Ekibinden Yeni Bir Belgesel: "Dijital Flörtleşme"

    BluTV, ilgi çekici yeni bir belgeselle geliyor.

    Türkiye'nin önde gelen dijital platformlarından BluTV, son dönemde yayınladığı belgesellerle de ilgi çekmeyi başarıyor. Kültürümüzün birçok farklı yaşayışını ekrana yansıtan platform, bunlara bir yenisini daha eklemek üzere. Bu kez, son yıllar hayatımızın değişmez parçası olarak internet ve onun flörtleşme üzerindeki etkileri anlatılacak. 

    Geçtiğimiz yıl yayınlanan ve çok sevilen Pavyon belgeseli sonrası, aynı ekibin elinden çıkma belgesel "Dijital Flörtleşme" adıyla yayında olacak. Dijital çağda flörtleşmenin nasıl olduğunu, "stalk" kültürünü, "dating" uygulamalarının getirdiklerini ve ilk buluşmaların nasıl şekillendiğini de masaya yatıracak. Tanıtım videosu yayınlanan belgesel dizi, sexting, mesajlaşma ve taklımak gibi yaygınlaşan iletişim biçimlerini de irdeleyecek.

    Beş bölümden oluşacak olan Dijital Flörtleşme, 21 Mayıs 2020 tarihinde, BluTV ekranlarında prömiyerini yapacak. Dijital dünyanın yeni iletişim ve flörtleşme modelleri, bu biçimleri uygulayanlar, etrafında şahit olanlar, sosyologlar, araştırmacılar ve seksologlar üzerinden anlatılacak. Bu kişiler, hem deneyimlerini, hem toplumdaki yerini, hem de çözüm önerilerini izleyicilere aktaracaklar. 

    Dijital Flörtleşme; arkadaşlık ve buluşma uygulamaları, beklentiler, yeni çağın taktikleri ve dijital flört sonrası ilk buluşmada yaşananlar gibi birçok detayı da gözler önüne serecek. İlk bölüm, her şeyin başlangıcı ve genel kapsamı olan "takılma kültürü"nü anlatacak. Öncelikle, bu uygulamaları kullanan bireylerin internet üzerinden nasıl iletişim kurduğu ve internet tabiriyle nasıl "takıldığı" yine röportjların desteğiyle anlatılacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top