Hesabım
    Keanu Reeves, Marvel Dizisi Moon Knight'a Dahil Olacak Mı?

    Hayranlar, Keanu Reeves'i Moon Knight olarak görmek istiyor

    Movieweb

    Marvel'in planlarında bir süredir Moon Knight yer alıyor ve Disney Plus için seriye bu yılın ilerleyen zamanlarında başlanması planlanıyor. Hayranlar hem resmi bir açıklama için, hem de kimin başrol oynayacağını öğrenmek için nefeslerini tutmuş bekliyorlar. En heyecan yaratan isimse kuşkusuz John Wick  4 ve Matrix 4'le hali hazırda tüm dünyayı sabırsızlandıran Keanu Reeves

    Söylenti, Geeks WorldWide Genel Yayın Yönetmeni tarafından sosyal medya aracılığıyla paylaşıldı ve Marvel Studios'taki birisinin Keanu Reeves için Marvel Sinematik Evreni'ne katılmaya çok istekli olduğunu söylediğini aktardı. Moon Knight'ın arka planı da oldukça zengin ve Disney Plus, artık bu zenginlik için yeterince deneyim kazandı.

    Marc Spector, Chicago'da bir hahamın yanında doğar ve ABD Deniz Kuvvetleri'ne katılmadan önce bir boksör haline gelir. Askeri kariyerinin ardından, bir paralı asker olur ve bu da onu Mısır'da kazı içeren bir göreve götürür. Mısır'da Ay Tanrı'sı Khonshu'nun bir heykeli ortaya çıkar. Diğer süper kahraman kökenli hikayelerde olduğu gibi, durum kötüleşir ve Spector gecenin dondurucu sıcaklıklarında kazı alanında ölüme terk edilir. Khonshu ona bir vizyonla gelir ve dünyadaki elçisi haline gelirse, yaşamasına izin vereceğini söyler. Spector, kabul eder ve uyanıp Moon Knight olur. Bu güçleriyle Mısır'dan döndükten sonra, Marc Spector bir suç savaşçısı olmaya karar verir. Paralı günlerini, bu iş kolunda kazandığı parayı yatırarak geride bırakan Spector, nispeten zenginleşir ve servetini suçla daha iyi mücadele etmek için kullanır. Spector, aynı zamanda zengin girişimci karakter Steven Grant, bir taksi şoförü karakteri Jake Lockley gibi suç yeraltı dünyasının ilişkilerini takip eden birkaç takma isim yaratır ve sokaklarda bu şekilde yer alır. Elbette, Moon Knight, gümüş pelerinli güçlü bir kahramandır. Onu daha çılgın bir Batman olarak düşünebiliriz.

    Bu haberler, elbette bu aşamada sadece söylenti ve spekülasyonlardan oluşuyor ama Marvel Studios'un, Reeves'i bir süredir Marvel Sinematik Evreni'ne getirmenin bir yolunu bulmaya çalıştığı da bir gerçek. Hayranların, evrene katmak istediği oyuncular listesinde de Keanu Reeves kesinlikle bir numarada yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top