Hesabım
    FOX, Outmatched'ı İlk Sezon Sonunda İptal Etti

    Jason Biggs'li komediye onay çıkmadı

    Fox, yılın başında prömiyer yapan ve mart ayında sonlanan ilk sezonun ardından “Outmatched” adlı komedi dizisini iptal ettiğini duyurdu. Haber, Fox'un aynı gün hem “Last Man Standing”, hem de “The Resident”ı yenilediğini açıklamasının ardından gelmiş oldu. Fox, yeni yayın dönemine ait birkaç haberi daha izleyicilerine duyurdu.

    Şu an belirsizliğini koruyan ve geleceği hakkında çıkacak kararı bekleyen tek Fox şovu, kaynakların geri dönmesini muhtemel olarak gördüğü drama dizisi “Prodigal Son”. İptal kararı çıkan "Outmatched"ın yanlarına eklendiği ve aynı kadreri paylaştığı diziler ise suç dizisi "Deputy" ve "Almost Family" oldu. Kanal daha önce animasyon komedileri “Bless the Harts” ve “Duncanville” ile çok sevilen drama “9-1-1: Lonestar”ın yenilendiğini duyurmuştu.

    “Outmatched”, Atlantic City'de yaşayan ve üç çocuk yetiştirmeye çalışan mavi yakalı bir çift hakkında aile komedisi olarak tanımlanıyor. Dizide, Maggie Lawson, Jason Biggs, Connor Kalopsis, Ashley Boettcher, Jack Stanton, Oakley BullTisha Campbell ve Finesse Mitchell rol aldı. Lon Zimmet diziyi yarattı ve yapımcı olarak da görev yaptı. 20th Century Fox Television ve Fox diziyi ortaklaşa üretti. Dizi,18-49 yetişkinlerde ortalama 0,8 ve Nielsen Live + 7 derecelendirmelerinde 3,3 milyon izleyici ortalaması alarak ortalam bir izleyici sayısı yakaladı.

    Kanal geçen hafta, Koronavirüs pandemisinin neden olduğu üretim kapanışı göz önüne alarak birkaç aksiyon senaryolu şov içeren Sonbahar 2020 programını açıkladı. Spectrum orijinali "LA’s Finest"ı iki sezon olarak planlayan Fox, başlangıçta yaz sezonu için satın aldığı “Filthy Rich” ve “neXt” adlı dizileri sonbaharda yayınlama kararı aldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top