Hesabım
    X-Men'in Yıldızlarından Evan Peters, Disney+ Dizisi WandaVision'ın Kadrosunda!

    Evans, X-Men filmlerindeki Quicksilver rolüyle tanınıyor..

    X-Men filmlerinin yıldızlarından Evan Peters'in Marvel dizisi WandaVision'da rol alacağı bildirildi. Peters, yeniden başlatılan X-Men serisinde başarılı bir şekilde Quicksilver'i oynadı ve son olarak geçen yıl gösterime giren Dark Phoenix'te bunu gerçekleştirdi. Yıllar boyunca, Peters çok sayıda televizyon şovunda yer aldı ama açık ara en çok tanındığı yapım American Horror Story oldu.

    Hayranlar, Peters'in 2021'e ertelenen korku antoloji serisinin 10. sezonu için geri döneceğini de yakın zamanda öğrendiler. Bu arada, WandaVision Aralık 2020'de yayınlanacak. Disney +'ta prömiyer yapacak ikinci Marvel şovu olan WandaVision, Avengers: Endgame olaylarını takiben ortağı Vision (Paul Bettany) ile yeni, nostaljik bir hayata başlayan Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen)'un hikayesine odaklanacak. Olsen ve Bettany dışında, WandaVision'da Kat Dennings, Randall ParkTeyonah Parris ve Kathryn Hahn rol alacak. 

    Peters ve WandaVision arasında zaten bir bağlantı var. Peters'in X-Men karakteri Quicksilver, MCU'da Aaron Taylor-Johnson tarafından tasvir edildi. Wanda'nın kız kardeşiydi ve Avengers: Age of Ultron filminde son olarak göründü. Bu, Peters'in X-Men rolünü tekrarladığı veya Quicksilver'in şovda kesinlikle ortaya çıktığı anlamına gelmiyor. Şu an için bu sadece ilginç bir tesadüf.

    WandaVision'ın üretimi devam eden Koronavirüs pandemisi nedeniyle beklemede ve bu durum, aralık ayında yayınlanma olasılığının zayıflaması anlamına gelebilir. Çoğu rapor ise WandaVision'ın pandemi öncesi prodüksiyonu tamamlamaya yakın olduğunu gösteriyor. Bu sebeple yakın zamanda bir açıklama gelmesi muhtemel. Peters'in katılımıyla ilgili haberler şimdilik işlerin olumlu gittiğini gösteriyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top