Hesabım
    HBO Asia'nın "The Bridge" Uyarlaması, İkinci Sezonuyla Devam Ediyor

    İkinci sezon on bölümden oluşacak

    Çok bölgeli Uzakdoğu streaming platformu Viu ve HBO Asia Monday, Endemol Shine Group’un suç dizisi “The Bridge”in ikinci sezonunu yayınlamaya başladı. İskandinav noir drama “The Bridge”in Asya uyarlaması olan dizi (diğer bilinen adıyla Bron /Broen) Viu tarafından HBO Asia'yla birlikte üretildi. 10 bölümlük ikinci sezonu yönetmenler TJ Lee ve Jason Chong yönetiyor.

    Yeni sezon, 40'a yakın bölgede, haftada bir yeni bölüm olarak yayınlanıyor. Bunlar arasında HBO Go, HBO ve HBO On Demand da bulunuyor. HBO Asya ve WarnerMedia'nın başkanı Jessica Kam, The Bridge'in ikinci sezonunun, Uzakdoğu pazarı için bütün riskleri göze alarak yayınlanan cesur bir iş olduğunu ifade etti. 

    Hikaye birinci sezonun bitiminden bir yıl sonra başlıyor. Singapur'da kayıtlı bir yat, gemide ölü bir Endonezya ailesiyle birlikte Johor'da karaya sürüklenir. Takip eden seri katliamları araştıran karakterler, ihanet, aldatmaca ve kişisel trajediyle dolu bir hikayenin ortasında kalırlar. İlk sezona göre daha karanlık ve daha hareketli olan yeni sezon, yolsuzluk, kurtuluş ve intikam temalarıyla ön plana çıkarken, bir yandan da Asya'nın yeraltı dünyasını irdeliyor. 

    Singapur’dan Rebecca Lim ve Malezya’dan Bront Palarae başrolleri paylaşıyor. “The Bridge” aslında Hans Rosenfeldt tarafından yaratıldı ve yazıldı, Endemol’un Filmlance International şirketiyle Danimarka’nın Nimbus Filmi tarafından ortak yapım olarak üretildi. 188'den fazla bölge ve ülkede yayınlanırken, birçok ülke tarafından yeniden çevrimi yapıldı. Asya yeniden çevriminin ilk sezonu Kasım 2018'de yayına girdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top