Hesabım
    Sevilen Suç Dizisi "Vienna Blood", İkinci Sezon Onayı Aldı

    1900'lerin Viyana'sında geçen hikaye, bir sezon daha devam edecek..

    Frank Tallis'in romanlarının uyarlanması Vienne Blood yayın hayatına devam edecek! Almanya'nın en köklü TV kanalı ZDF ve Avusturya'nın ORF'si tarafından ikinci sezon onayı alan dönem dizisinde BBC Two ve PBS de yine ortaklık yapıyor. Red Arrow Studios'un sahip olduğu Endor Productions ve Avusturya'nın MR Film'i, yine yazar ve yönetmenlik yapacak olan Sherlock'tan tanıdığımız Steve Thompson ve Robert Dornhelm (Anne Frank: The Story) ile birlikte üç uzun metrajlı bölüm daha üretecek ve yayınlayacak..

    İlk sezon Matthew Beard'ı Sigmund Freud'un öğrencisisi olan merkezi karakter Max Liebermann olarak karşımıza çıkardı ve hikaye, 1900'lerin Viyana'sında kuruldu. Liebermann, garip bir cinayet davasıyla mücadele eden bir dedektif olan ve Juergen Maurer tarafından canlandırılan Oskar Rheinhardt ile temasa geçtiğinde, soruşturmayı çözmesine yardımcı olması için istenir. Gizemli ve heyecanlı bir macera bu noktada başlar. 

    Vienna Blood'ın ikinci sezonu için önümüzdeki ay Viyana'da üretime başlanacak. Gelecek yıl prömiyeri yapılacak olan dizinin yapımcıları MR Film adına Oliver Auspitz ve Andreas Kamm olurken, yürütücü yapımcılık görevini Thompson Carlo Dusi ve Rodrigo Herrera Ibarguengoytia üstleniyor. İkinci sezon başka bir dosya işlenecek ve karakterler konusunda henüz net bir bilgi yok ama başrollerdeki Matthew Beard ve Jürgen Maurer'in yeniden rol alması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top