Hesabım
    Elisabeth Moss, Mini Dizide Katil Candy Montgomery'i Canlandıracak

    Mad Men ve The Handmaid's Tale'in yıldızının yeni projesi belli oldu

    Universal Content Productions (UCP), son yıllarda TV kariyerinde büyük çıkış yakalayan başarılı oyuncu Elisabeth Moss'un oynadığı yeni mini diziyle gerçek suç hikayelerine girmeye devam ediyor. Moss, stüdyo için Candy Montgomery ve Betty Gore'un gerçek hikayesine dayanan “Candy” adlı bir dizide başrrol oynayacak. 

    Hikaye, 1980'de Texas'ta geçiyor. Candy Montgomery (Moss) her şeye sahip, güzel bir hayat sürmektedir. İyi bir iş, bir kız, bir oğul, sevgi dolu bir koca ve banliyölerde güzel bir eve sahip olan Candy, neden arkadaşını kilisede baltayla öldürdü? Bu sorunun cevabı, dizinin ana hikayesini oluşturacak. Şu anda resmi anlaşma yapılan hiçbir kanal ya da streaming platformu yok. UCP'nin yakında dizi için sağlam bir anlaşma yapması bekleniyor. Hulu ve UCP, gerçek hikayeden uyarlanan suç dizisi “The Act”ta da beraber çalışmıştı ve o projedeki ekip üyelerinin birkaçı “Candy” için tekrar bir araya gelecek. Robin Veith, “Candy”nin pilot senaryosunu yazdı ve dizide baş yapımcı olarak görev yapacak. Nick Antosca, Alex Hedlund'la birlikte Eat the Cat adı altında yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Moss ayrıca, Lindsey McManus'la birlikte yapımcı olarak da görev yapacak. Jim Atkinson ve John Bloom danışmanlık yapacak.

    Veith ve Moss, daha önce Moss'un oynadığı ve Veith'in yazar olduğu AMC serisi “Mad Men” üzerinde birlikte çalıştılar. Veith ve Antosca şu anda UCP'de genel anlaşmalar altında. Moss, yeni proje hakkında; “Bir süredir bir anti-kahramanı oynamak istiyordum ve 'Mad Men'den sonra Robin'le tekrar çalışmak için yer arıyordum. Bu yüzden bana Texas'lı bir ev hanımı oynamak isteyip istemediğimi sorduğunda, sadece 'Nereye imza atıyorum?' dedim. “The Act” üzerine yaptığı inanılmaz çalışmadan sonra Nick'le çalışma fırsatı yakalamak, lezzetli bir tatlı alıp 100 vişnenin üstüne koymak gibi bir şeydi. Yapım ortağım Lindsey ve ben, Alex, Scott ve UCP'deki herkesle, bu projenin yaptığımız başka hiçbir şeye benzemeyeceğine ve orijinal bir rol olacağına inandığım bir şovda ortak olmaktan dolayı çok heyecanlıyım." dedi.

    İlk çıkış yakaladığı ve kendisine Emmy adaylığı kazandıran Mad Men rolüne ek olarak Moss, bu kez Emmy ödüllü kazandığı Hulu dizisi “The Handmaid’s Tale'de rol aldı. Diğer önemli TV performansları arasında “Top of the Lake” ve “The West Wing” sayılabilir. Film tarafında ise “Shirley”, "Her Smell" ve “Invisible Man” filmlerinde rol aldı. Gelecek filmleri arasında iki başarılı yönetmenin filmi var. Wes Anderson filmi “The French Dispatch” ve Taika Waititi'nin yeni filmi “Next Goal Wins”. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top