Hesabım
    ‘Batwoman’ın Yeni Başrol Oyuncusu "Javicia Leslie" Oldu!

    Ruby Rose'un yerine gelen isim belli oldu

    Batwoman” için yeni başrol oyuncusu bulundu: Javicia Leslie! Başarılı oyuncu, CW'den gelecek ikinci sezon için pelerin içine girmeye hazırlanıyor. Leslie, “Batwoman'ın televizyonda ikonik rolünü oynayan ilk siyahi aktris olmaktan son derece gurur duyuyorum ve biseksüel bir kadın olarak, LGBTQ+ topluluğu için öncü olan ve çığır açan bu şova katılmaktan dolayı onur duyuyorum” dedi.

    Leslie, Ryan Wilder adıyla, şovda yeni bir karakteri canlandıracak. Sevimli, dağınık, biraz sakar ve evcil olarak tanımlanıyor. Ayrıca, yeni karakter, daha önce Batsuit'i giyen kadın olan Kate Kane (daha önce Ruby Rose tarafından oynandı) gibi biri olmayacak. Ryan, yıllarını uyuşturucu kaçakçısı olarak geçirdi, Gotham City Polis Departmanı'ndan kaçtı ve acısını kötü alışkanlıklarla örtmeye çalıştı. Şimdi ise Ryan, bitkisiyle birlikte çok sevdiği minibüsünde yaşıyor. Sokak kedisi için süt çalacak ve sizi çıplak elleriyle de öldürebilecek bir kız olan Ryan, en tehlikeli savaşçı türü. Aynı zamanda, çok yetenekli ve çılgınca disiplinsiz. Yeni karakter de lezbiyen, atletik, tutkulu ve aldatıcı olacak. Tipik bir Amerikan kahramanı olmayacak. 

    Leslie, dizinin başrolünü, mayıs ayında diziden ayrıldığını duyurarark hayranlarını şok eden Ruby Rose'dan devralıyor. Instagram'da paylaşım yapan Rose, Leslie’nin fotoğrafını paylaştı ve kararı övdü. Rose paylaşımında; "Bu harika!! Batwoman'ın inanılmaz bir siyahi kadın tarafından oynanmasından çok memnunum. Yarasa pelerinini devraldığı için Javicia Leslie'yi tebrik ediyorum. İnanılmaz bir oyuncu kadrosuna giriyorsun. İkinci sezonu izlemek için sabırsızlanıyorum, harika olacaksın!” yazdı.

    “Batwoman”a katılmadan önce Leslie, CBS dizisi “God Friended Me”de rol aldı ve iki sezon boyunca yayınlandı. Bu gösteri Warner Bros.Television ve Berlanti Productions tarafından hazırlandı. Ayrıca BET dizisi “The Family Business” ve “Always a Bridesmaid” filminde rol aldı. Caroline Dries diziyi geliştirdi ve Greg Berlanti, Sarah Schechter ve Geoff Johns'la ilk sezonda yapımcı olarak görev yaptı. “Batwoman”, Bob Kane tarafından Bill Finger ile DC için oluşturulan karakterlere dayanıyor. Yeni sezonun 2021 Ocak ayında The CW'de yayınlanması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top