Hesabım
    Greg Kinnear, Starz'ın Korku Komedisi ‘Shining Vale’in Kadrosunda

    Dizinin diğer başrolünde Courtney Cox yer alacak..

    Greg Kinnear, yeni Starz dizisi “Shining Vale”de başrol oynayacak. Dizinin diğer başrolü, ismi daha önce duyurulan Courtney Cox olacak. “Shining Vale”, şehirden küçük bir kasabaya, geçmişte korkunç vahşetlerin yaşandığı bir eve taşınan sıradan bir aile hakkında, yarım saatlik bir korku komedi olarak tanımlanıyor.

    Geçmişi kötü olaylarla dolu eve taşınan ailenin başına bir dizi olay geliyor. Bu olayları, depresyona girdiğine veya sahip olduğuna inanan Pat (Cox) dışında kimse fark etmiyor. Çünkü, evin atmosferinden dolayı başına gelenler daha önce yaşadığı sağlık sorunlarıyla aynı semptomlara sahip. Kinnear, Pat'ın kocası Terry olarak yer alacak. Dolu dolu kahkahalar atan, sevecen, tatlı ve hassas bir adam olarak tanımlanıyor. Pat, genç komşularıyla ilişki yaşayınca aile için işler değişmeye başlar ve belki de evliliğini yok etme yoluna girer. İyimser olan Terry, ailesini bir arada tutmak için gereken her şeyi yapmaya hazırdır. Yoğun çiftler terapisi sonrası Connecticut banliyölerindeki eski bir evi satın almak için tüm birikimini kullanır ve macera bu yeni evde başlar.

    Kinnear’ın son TV projeleri arasında “Twilight Zone”un CBS uyarlaması, Netflix'tin “House of Cards”ının 6. sezonu ve Amazon yapımı “Electric Dreams” yer alıyor. Kariyeri boyunca iki Emmy Ödülü'ne aday gösterildi. Film tarafında ise, Oscar'a aday gösterdiği “As Good as It Gets”, “Little Miss Sunshine”, “Sabrina” ve “You've Got Mail” gibi filmlerde oynadığı rollerle tanınıyor.

    Gösteri, Divorce yaratıcısı Sharon Horgan ve Trial & Error ortak yaratıcısı Jeff Astrof'dan geliyor ve yapımcı Aaron Kaplan'ın bir fikrine dayanıyor. Pilot bölüm Warner Bros. Television ve Lionsgate tarafından hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top