Hesabım
    HBO Asia, İlk Bilim-Kurgu Serisiyle Geliyor!

    Asya yapımı ilk HBO bilim kurgusunun adı ‘Dream Raider’ oldu.

    HBO Asia, “Dream Raider”ı ilk orijinal bilim-kurgu dizisi olarak hayata geçiriyor. Gösteri, Tayvan'da üretilen 8 bölümlük Mandarin diline sahip bir TV serisi olacak. Yakın gelecekte geçecek olan “Dream Raider”, insan bilincini kullanan bir suç komplosunun derinine ulaşmaya çalışan bilim adamları ve polis ekibininin hikayesini anlatacak.

    Dizi, kayıp kızlar üzerine oluşan bir dosyayı araştıran dedektifler üzerişnden ilerliyor ve gerçeği aramak için başkalarının hayallerine girmelerini sağlayan gizemli bir teknolojiyi ortaya çıkarıyor. Daniel Fu ve Simon Hung'ın yönettiği dizide David Wang, Vivian Hsu (“One Last Dance”, “Juliets”), Jason Wang, Weber Yang, Ellen Wu, Wu Ke-Xi (“Nina Wu”), Jun Kunimura (“Kill Bill Vol. 1”, “Minamata”), Aggie Hsieh, Garfield Chung ve Bella Wu başrolleri canşandırıyor.

    Taipei Film Komisyonu ve Taipei Kültür Vakfı'nın desteğiyle üretilen dizi, ünlü Hong Kong merkezli film yapımcısı Soi Cheang (“Monkey King 3”, “ Double World ”yapımcısı)'den geliyor. Dream Raider, 16 Ağustos'tan itibaren her pazar akşamı haftalık olarak yeni bölümlerle izleyici karşısına çıkacak. “Dream Raider”, yerel prodüksiyonların 2012'de başlamasından bu yana prömiyeri yapılacak 23. orijinal HBO Asia dizisi olacak.

    Mandarin dili serileri, son zamanlarda prömiyer yapan “Workers”, “The Teenage Psychic” ve “The World Between Us.” adlı yapımları da içeriyor. HBO Asia, 25 ülke ve bölgeyi kapsayan geniş bir ağa sahip. Asya'da, eşlik eden kanal ve hizmetler arasında HBO Signature, HBO Family, HBO Hits, Cinemax, Warner TV, HBO on Demand, Çince isteğe bağlı hizmet Ding Ji Ju Chang ve Red by HBO bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top