Hesabım
    Peacock'tan, Dionne Karakteri Odaklı ‘Clueless’ Dizisi Geliyor

    "Clueless" hayranlarına müjdeli haber geldi.

    Peacock, 1995 yapımı film ve devamındaki diziden hareketle, Dionne karakterine odaklanan “Clueless” dizisinin yeniden çevrimi için geliştirme aşamasında olduğunu duyurdu. İsmi henüz belirlenmeyen komedi dizisi, filmde yer alan ve daha sonra çekilen dizide ön planda yer alan, renkli kıyafetler giyip, minik güneş gözlükleri takan Dionne karakterine odaklanacak. 

    Dionne, okuldaki en popüler yeni kız olmanın baskılarıyla başa çıkmaya çalışırken, aynı zamanda en iyi arkadaşının başına gelenlerin gizemini çözmeye çalışacak. Şovun geliştirilmesiyle ilgili haberler ilk olarak geçen yılın ekim ayında bildirildi ama o sırada hiçbir kanal ya da içerik platformu eklenmemişti. Jordan Reddout ve Gus Hickey, projede yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Corrinne Brinkerhoff, filmin yapımcısı Scott Rudin, Robert Lawerence, Eli Bush ve Tiffany Grant'le birlikte yönetici yapımcı olacak. CBS Television Studios prodüksiyonu üstlenecek.

    Clueless'ın film versiyonu 1995'te Alicia Silverstone'un Cher ve Stacey Dash'in Dionne rolünde oynadığı bir versiyonla vizyona çıktı. Yıllar geçtikçe daha çok sevilen film, artık bir kült klasik olarak kabul ediliyor. Bir TV uyarlaması ABC tarafından yaratıldı ve filmin hemen ardından UPN'de 1996'dan 1999'a kadar üç sezon boyunca yayınlandı. Rachel Blanchard, Dash'in Dionne rolünü yeniden canlandırdığı dizide Cher'i oynadı. 2018'de “Clueless: The Musical” New York'ta sahnelendi.

    Reddout ve Hickey’in geçmiş çalışmaları arasında "Will & Grace"in NBC'de yeniden canlandırılması, "The Muppets" ve "Grown-ish" gibi şovlar yer alıyor. Brinkerhoff'un, CBS dizisi “American Gothic”i yaratan ve stüdyo için “The Good Wife”, “Elementary”, “Jane the Virgin” ve “No Tomorrow” gibi şovlarda çalışan CBS Television Studios'la uzun süredir devam eden bir ortaklığı bulunuyor. Dizi, siyahi bir bakış açısıyla yenilenecek diziler arasına katılacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top