Hesabım
    Çok Konuşulan Babil'in İkinci Sezonundan Teaser!

    Babil'in yeni sezonundan Onur Saylak'lı teaser yayında..

    Geçtiğimiz yıl prömiyer yapan ve cesur sahneleriyle sosyal medyada adından çok söz ettiren Babil, ikinci sezonuyla geri dönüyor. Yakın zamanda sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği ve şiddet uyguladığı haberleri çıkan dizi oyuncularından Ozan Güven'in yerine Onur Saylak'ın geçtiği Babil'den, yeni kadrosuyla ilk tesaer yayınlandı. Ay Yapım tarafından TV'ye kazandırılan dizinin kadrosunda Onur Saylak dışında, Halit ErgençAslı EnverBirce Akalay ve Nur Fettahoğlu yer alıyor.

    İkinci sezondan yayınlanan 30 saniyelik teaserda, kapalı bir mekanda Onur Saylak (Egemen) ve Halit Ergenç (İrfan)'ı görüyoruz. Usta iki oyuncunun karşılıklı döktürdüğü sahnede bir sır açığa çıkıyor ve sinirler geriliyor. Bu da, ikinci sezonun daha baştan gerilim ve heyecan yüklü olduğunu izleyiciye hissettiriyor. Star TV'nin yayınladığı videoda, dizinin yayın tarihi duyurulmuyor ama "yakında Star'da" ibaresi yer alıyor.

    Halit Ergenç’in idealist bir ekonomi profesörü olan İrfan karakteriyle izleyici karşısına çıktığı dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar üstlenirken, dizinin senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel birlikte kaleme alıyor. Dizinin ilk sezonunda İrfan’ın hayatı, haksız yere işten atılması ve 7 yaşındaki oğlu Deniz’i hastalanmasıyla alt üst olur. Kapılar birer birer yüzüne kapanırken, karısı Eda’nın çocukluk arkadaşları Egemen’den yardım istemesiyle İrfan kendisini hayal bile edemeyeceği karanlık bir maceranın içinde bulur. 

    17 Ocak - 27 Mart tarihleri arasında yayınlanan 10 bölüm sonrası ilk sezonunu tamamlayan ve oldukça büyük beğeni toplayan Babil, yakın zamanda ikinci sezonuyla yoluna devam edecek. Dizinin ikinci sezon prömiyer tarihi henüz açıklanmadı ama eylül ayı içerisinde karşımıza çıkması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top