Hesabım
    Yükse Puanlar Alan The Boys'un İkinci Sezonu İçin Giancarlo Esposito'dan Paylaşım!

    Dizinin başarılı oyuncusu, sosyal medyada, gelen yüksek puanları kutladı.

    Breaking Bad ve sonrasında önemli dizilerde yer alarak yükselişini sürdüren, The Boys'un ikinci sezonunda da yer alan başarılı aktör Giancarlo Esposito, dizinin yeni Rotten Tomatoes skorunu kutlamak için Twitter'da paylaşımda bulundu. The Boys, % 98'lik olumlu puanın da gösterdiği üzere, 4 Eylül'deki prömiyeri sonrası olumlu eleştiriler aldı.

    Amazon Prime serisi, süper kahramanların karanlık yüzünü inceliyor ve eleştirmen incelemeleri, gösteriyi, bu karanlık yönüyle alkışlıyor. Esposito, Twitter'da yeni reytingin şerefine 98 domates dolu bir tepsi tuttuğu 23 saniyelik bir video yayınladı. Oyuncu klipte, parlak kırmızı mini domateslerle dolu tepsiyi kaldırdıktan sonra “Domates aldım. The Boys izleyin." diyor. Rotten Tomatoes, saygın bir puanlama sitesi ve 98'lik bir skor gerçekten en yüksek derecelerden biri.

    Esposito, TV dünyasındaki kötü adamların kralı, bu nedenle ikinci sezondaki rolünün Stormfront olan Aya Cash'in yanında bir düşman rolü olması şaşırtıcı değil. The Boys'da Esposito, süper kahraman grubu The Seven'a ev sahipliği yapan Vought Enterprises'ın acımasız CEO'su Stan Edgar'ı canlandırıyor. Yeni sezonda Esposito, zaten ahlaki olarak yozlaşmış Homelander'ın (Antony Starr) birincil kötü adamı gibi görünüyor. Oyuncu Twitter'a yabancı değil ve geçen hafta popüler süper kahraman şovunun yeni sezonu için birkaç teaser yayınladı. 

    İkinci sezonda, Billy Butcher (Karl Urban) ve ekibi, Madelyn Stillwell'in (Elisabeth Shue) ölümü için kaçıyor. Vought, Homelander'ın kuralına hemen meydan okuyan güçlü bir süper kahraman olan Stormfront'u getirerek halkın süpervizörlerle ilgili paniğini yatıştırmaya çalışıyor. The Boys'un ikinci sezonu şu anda Amazon Prime'da yayında.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top