Hesabım
    Nicolas Cage'li Joe Exotic Dizisi İçin Çalışmalar Başladı

    Amazon, dizinin geliştirme aşamasında olduklarını duyurdu

    Nicolas Cage'in başrol oynadığı “Tiger King' / Joe Exotic hakkındaki senaryolu dizinin Amazon'da geliştirilme aşamasında olduğu duyuruldu. Proje, mayıs ayında CBS Television Studios ve Imagine Television'ın hazırlıklarıyla başlamıştı. Amazon Studios şimdi projeye katılarak, CBS TV Studios ve Imagine TV ile birlikte prodüksiyonu üstlenecek.

    Dizi, Leif Reigstad'ın Texas Monthly makalesi "Joe Exotic: A Dark Journey Into the World of a Man Gone Wild"a dayanmaktadır. Hikaye, akıl sağlığını kaybetme riskine rağmen parkını korumak için savaşan Oklahoma'lı egzotik bir hayvanat bahçesi görevlisi olan Joe Exotic, diğer adıyla Joe Shreibvogel (Cage) etrafında ilerleyecek. Dizi, Joe ile birlikte aslanın ininde yaşayacak, nasıl Joe Exotic haline geldiğini ve kendisini nasıl kendi yarattığı bir karaktere kaptırdığını keşfedecek.

    CBS TV Studios, Haziran 2019'da makalenin haklarını satın aldı. Dan Lagana, Paul Young'la Make Good Content aracılığıyla yönetici yapımcılığını üstlenecek ve CBS TV Stüdyoları'ndaki genel anlaşması kapsamında yazar, showrunner ve yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Imagine’den Brian Grazer ve Samie Kim Falvey de yürütücü yapımcılığını üstlenecek. Cage ise başrolün yanı sıra, Saturn Films aracılığıyla yürütücü yapımcılardan biri olacak. 

    Rol, Cage’in kariyerinin ilk uzun soluklu televizyon rolünü temsil ediyor. "Leaving Las Vegas" filmiyle en iyi erkek oyuncu dalında Akademi Ödülü'nü kazanan Cage, aynı kategoride "Adaptation" filmiyle aday gösterilerek sinema tarafında övgüler kazandı. Ayrıca; “Moonstruck”, “Raising Arizona”, “Face / Off”, “National Treasure” ve “Ghost Rider” gibi filmlerdeki başrol oyunculuklarıyla tanınıyor. Yakın zamanda Oscar ödüllü "Spider-Man: Into the Spiderverse"te yer aldı ve gelecek filmleri arasında "The Unbearable Weight of Massive Talent" ve "Pig" yer alıyor.

    Proje, tam bir sezon olarak sipariş edilirse, bunu yapan ikinci "Tiger King" dünyasında geçen senaryolu dizi olacak. Carole Baskin rolünde Kate McKinnon'un oynadığı isimsiz dizi, NBC, Peacock ve USA Network'te çok platformlu bir dizi siparişiyle sezon siparişini almış ve bu haber ağustos ayında duyurulmuştu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top