Hesabım
    Samuel L. Jackson, Bir Disney Dizisinde Nick Fury Rolünü Yeniden Canlandıracak

    Nick Fury ve Samuel Jackson, Bir TV projesiyle geri dönüyor!

    Samuel L. Jackson, şu anda Disney Plus'ta geliştirilmekte olan yeni bir Marvel serisinde Nick Fury rolünü yeniden canlandırmaya hazırlanıyor. Dizinin olay örgüsü ve ayrıntıları gizli tutuluyor ama birçok kaynak, Jackson'ın başrolde rol aldığını ve Kyle Bradstreet'in yazar ve yönetici yapımcılığı üstlendiğini söylüyor.

    Disney Plus'taki diğer tüm Marvel şovları gibi, bu dizide Marvel Studios yapımcılığınd  gerçekleşecek. Jackson, 2008'deki ilk “Iron Man” filminde Marvel Cinematic Universe'de gizli hükümet kurumu SHIELD'in başı olan Fury'yi canlandırdı. O zamandan beri MCU'da birçok filmde rol aldı. En son “Spider-Man: Far from Home”, “Avengers: Endgame” ve “Captain Marvel” filmlerinde bu rolünü tekrarladı. Ayrıca, ABC dizisi “Agents of S.H.I.E.L.D.”ın iki bölümünde aynı karakterle yer aldı. 

    Jackson, modern zamanların en ikonik oyuncularından biridir. Quentin Tarantino'yla beraber çalıştığı filmlerle daha çok tanınır ve bu filmlerin en önemlisi olan "Pulp Fiction"daki performansıyla Oscar adayı olmayı başarmıştı. İkili, “Jackie Brown”, “The Hateful Eight” ve “Django Unchained” gibi filmlerde birlikte çalışmaya devam etti. Jackson, Spike Lee ile “Do the Right Thing”, “School Daze”, “Mo’ Better Blues”, “Jungle Fever” ve “Chi-Raq” dahil olmak üzere birçok filmde çalıştı. Jackson aynı zamanda "Star Wars"un ikinci çekilen üçlemesi, "Snakes on a Plane", "Unbreakable", "Glass" ve "Coach Carter" gibi filmlerdeki rolleriyle tanınıyor.

    Nick Fury dizisi eğer nihayete ererese kariyerinin ilk normal televizyon rolü olacak. Bradstreet, en son Emmy ödüllü USA Network dizisi “Mr. Robot." üzerinde çalıştı. Diğer çalışmaları arasında "Borgia", "Berlin Station" ve "Copper" bulunuyor. Dizi, Kevin Feige’in Marvel Stüdyoları'ndan Disney Plus'ta start alan son büyük bütçeli Marvel şovu olacak. "WandaVision"ın bu yılın sonlarında, "The Falcon and Winter Soldier" ve "Loki"nin ise 2021 yılında yayında olması bekleniyor. Ayrıca, geçtiğimiz günlerde Tatiana Maslany'nin "She-Hulk" dizisinde başrol oynayacağı ve dizinin çalışmalarının başladığı bildirildi. Disney'in hazırladığı diğer Marvel şovları arasında "Hawkeye", "Moon Knight" ve "Ms. Marvel" bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top