Hesabım
    Chloë Grace Moretz, Amazon Dizisi ‘The Peripheral’ın Başrolünde!

    Dizi, ikonik yazar William Gibson'ın bilim kurgu romanından uyarlanacak

    Genç oyuncu Chloë Grace Moretz, William Gibson’ın bilim-kurgu romanından Amazon için uyarlanacak olan “The Peripheral” adlı dizinin baş rollerinden birini üstlenecek. Dizi, yarının Amerika'sının unutulmuş bir köşesinde parçalanmış ailesini bir arada tutmaya çalışan Flynne Fisher'ın (Moretz) hikayesine odaklanacak.

    Flynne, akıllı, hırslı ve ailesine bağlı genç bir kadındır. Geleceğe dair bir umudu yoktur. Ta ki, gelecek onu çağırana kadar... Moretz bu projeden sonra Roseanne Liang’ın “Shadow in the Cloud” filminde görünecek. Film, dünya prömiyerini 2020 Toronto Uluslararası Film Festivali'nde yaptı ve burada festivalin yıllık Midnight Madness ödülünü kazandı. Ayrıca, şu anda bilim-kurgu gerilim filmi “Mother / Android”in yapımında ve “Tom and Jerry” çizgi filminin canlı aksiyon film uyarlamasında başrol oynayacak. Diğer yakın tarihli filmleri arasında "Greta", "Suspiria" ve "Addams Family"nin animasyon versiyonu yer alıyor.

    Moretz, TV tarafında "30 Rock", "Gaslight" ve “Dirty Sexy Money” gibi şovlarda rol aldı. "The Peripheral", ilk olarak geçen yılın sonlarında Amazon tarafından onaylandı. Bir saatlik dram, yazar, yapımcı ve yardımcı showrunner Scott B. Smith'ten geliyor. Greg Plageman, yönetici yapımcı ve ortak şovmen olarak görev yapacak.

    Dizide, Jonathan Nolan ve Lisa Joy, Kilter Films adına yürütücü yapımcılığı üstlenecekler. İkili, 2019'da Amazon'la büyük bir genel anlaşma imzaladı. Vincenzo Natali, Kilter Films'den Athena Wickham ve Steven Hoban'la birlikte yönetici yapımcılığı üstlenecek. Amazon ve Warner Bros. Television ise dizinin prodüksiyonuyla ilgilenecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top