Hesabım
    "Sofia Helin"in Rol Aldığı Atlantic Crossing’den Son Detaylar

    ‘The Bridge’in yıldızı Sofia Helin'in yer aldığı dizi Canneseries'te!

    Başrollerini, özellikle The Bridge dizisindeki performansıyla tanıdığımız ve dizide Prenses Märtha rolünde izleyeceğimiz Sofia Helin'le, Twin Peaks rolüyle adından söz ettirmeyi başaran ve dizide ABD Başkanı Franklin D. Roosevelt rolünde izleyeceğimiz Kyle MacLachlan'ın paylaştığı prestijli Norveç dönemi draması “Atlantic Crossing”, Canneseries'de yarışıyor ve uluslararası satış hakları da orada tamamlanacak.

    Son dönem portföyünü genişletmek için önemli hamleler yapan Mipcom'un bir parçası olan Beta Film, Alexander Eik'in (Cold Feet) yönettiği “Atlantic Crossing” adlı dizinin arkasındaki ekip. Dizi, Norveç'in 1940'ta Nazi Almanyası tarafından işgal edilmesinin ardından II. Dünya Savaşı sırasında dünya siyasetinde etkili bir figür haline gelen Norveçli Veliaht Prensesi'nin sürükleyici ve nispeten bilinmeyen hikayesini anlatıyor.

    Atlantic Crossing, Prenses Märtha'nın Norveç'ten sorunlarıyla baş etmeye çalışırken kendisine sığındığı ve ABD Başkanı Franklin D. Roosevelt'le yakınlaşmasını sağlayan Beyaz Saray'a yaptığı yolculuğu konu alıyor. Norveç'in önde gelen şirketlerinden Cinenord'da "Atlantic Crossing"in yapımcılığını yerel bölümde yürüten ekibi sağlayacak. Beta Film ise aynı zamanda uluslararası satışla ilgilenecek.

    Sofia Helin, çok sevilen The Bridge dizisi sonlandıktan sonra Mystery Road adlı western dizisinde 6 bölüm yer aldı. Şimdi ise Erik Poppe'nin yönettiği The Emigrants adlı filmin çalışmalarıyla meşgul. Kyle MacLachlan ise geçtiğimiz yıl Carol's Second Act dizisinde rol aldıktan sonra, Tom Hardy'nin başrolde olduğu Capone filminde rol aldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top