Hesabım
    Netflix'in Sevilen Dizisi "You"nun Kadrosuna İki Yeni İsim

    You'nun üçüncü sezonundan yeni isimler duyuruldu

    Netflix'in sevilen gerilim dizisi You, üçüncü sezon için oyuncu kadrosuna iki yeni yüz ekledi. Shalita Grant ve Travis VanWinkle drama dizisine katılıyor ve gelişleri Twitter üzerinden Netflix tarafından duyuruldu. Netflix dizisi ocak ayında üçüncü sezon için yenilenmişti. Çift, dizide Penn Badgley, Victoria Pedretti, Jenna Ortega, James ScullyAmbyr Childers ve Carmela Zumbado'dan oluşan oyuncu kadrosunun arasına katılacak.

    Dizi, seri katil Joe Goldberg'i (Badgley) hatalarını ve takıntılarını ele alırken ve bunların sonucunda başkalarına şiddet uygularken ya da cinayet işlerken izliyor. İlk sezon 2018 yılında, 10 bölüm haline yayınlanmış ve izleyiciler tarafından beklenenin çok üstünde bir ilgi görmüştü. İkinci sezon ise, yine 10 bölüm halinde, 2019 yılında yayınlandı.

    Üçüncü sezonun prömiyer tarihi açıklanmadı, ancak 2021'de gelmesi bekleniyor. Pandemi nedeniyle hemen her dizide olduğu gibi, You yapımında da gecikmeler yaşandı ve 2020 yılı boş geçirilmiş oldu. Yakın zamanda ekip sete girmeyi planlıyor ve 2021 yılında dizinin yine Netflix'te yayınlanması bekleniyor. Tam tarihi öğrenmek için biraz daha beklememiz gerekecek.

    Diziye yeni katılan oyunculardan Shalita Grant, özellikle NCIS: New Orleans dizisindeki performansıyla tanınıyor. Bu dizide 4 sezon boyunca yer alan Grant, daha sonra Santa Clara Diet ve Search Party adlı dizilerde rol aldı. Bir diğer yeni isim Travis Van Winkle ise The Last Ship'in başrol oyuncularından biriydi. Başarılı oyuncu geçtiğimiz yıl ise Instinct adlı dizide boy gösterdi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top