Hesabım
    ‘New York Undercover’ın Yeni TV Uyarlaması Yolda

    90'ların efsane dizisi TV'ye geri dönüyor!

    Dick Wolf’un 1990'ların çığır açan polis draması New York Undercover geri dönüyor. NBCUniversal’ın yayın platformu Peacock, bir dizi taahhüdü alması beklenen New York Undercover'ın yeni versiyonu için görüşmeleri sürdürüyor. Dizi, eski The Chi programcısı Ayanna Floyd Davis, Dick Wolf ve şirketin bulunduğu Universal Television'dan geliyor.

    Floyd Davis tarafından yazılan yeni seri, orijinalinin güncel zamanda geçen yeni versiyonu olacak. Dizi, TV polis dramalarının çehresini değiştiren orijinal dizinin bitiminden 20 yıl sonra yayınlanmış olacak. Showrunner olarak da görev yapacak olan Floyd, Peter Jankowski ve Arthur Forney'le birlikte yönetici yapımcılık görevinde bulunacak. Universal Studio Group'un bir parçası olan Uni TV, Wolf Entertainment'la birlikte prodüksiyon yapıyor.

    Fox'ta, 1994 yılında dört sezon yayınlanan orijinal dizi, gizli dedektiflere hayat veren Malik Yoba ve Michael DeLorenzo'yu başrollerde karşımıza çıkarmış ve iki renkli insanın yer aldığı ilk polis draması olarak benimsenmişti. Wolf ve Uni TV, 2018-19 yayın geliştirme sezonunda New York Undercover'a güncellenmiş bir yorum geliştirdi. Yazar Ben Watkins'in bu yinelemesinin ABC'de pilot bölümü çekildi ve orijinal dizinin devamı niteliğindeydi. Yoba, J.C. Williams rolünü yeniden canlandırdı ve Nina Moreno rolünü yeniden canlandıran diğer orijinal oyuncu kadrosu üyesi Luna Lauren Velez'e katıldı. Bu proje çok ilerlemedi ve bir TV filmi ortaya çıktı.

    Floyd Davis'in kaleme aldığı yeni versiyonun hala erken aşamalarda olduğu bildirildi ve orijinal diziden karakterleri içerip içermeyeceği henüz belli değil. ABC, NY Undercover'ı diziye almamayı seçtiğinde, pilot bölüm Uni TV tarafından satın alındı ve yeni bir versiyon için çalışmalar başlamış oldu. Proje, Wolf'un Universal Television'la imzaladığı beş yıllık genel anlaşmanın kapsamına giriyor. New York Undercover yayın hayatına başladığında Peacock'ta yer alacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top