Hesabım
    Luca Guadagnino, "We Are Who We Are"ın İkinci Sezonunu İstiyor!

    Usta yönetmen, potansiyel bir devam için çalışmalara başladı..

    Luca Guadagnino, kendine has sineması ve hipnotik filmleri sayesinde oldukça hızlı bir şekilde auteur statüsüne ulaştı. Özellikle Call Me by Your Name'le büyük ses getiren, Suspiria'nın modern versiyonunu çeken ve şu sıralar Scarface filminin yeniden çevrimi üzerinde çalışan yönetmenin en son projesi olan "We Are Who We Are" adlı dizisi yakın zamanda HBO'da yayınlandı ve Guadagnino şimdiden potansiyel bir ikinci sezona bakıyor.

    IndieWire'la yakın zamanda yaptığı bir röportajda Guadagnino, dizinin karakterleri ve onların ikinci sezondaki zorluklarını nasıl keşfetmeyi umduğundan bahsetti. "Ben ve güzel yazarlarım, ikinci sezon için bir İncil yazdık" dedi Guadagnino ve ortak yaratıcılar Sean Conway, Paolo Giordano ve Francesca Manieri'den bahsetti. Guadagnino sözlerine devam etti ve; "Bunu yaptık çünkü pandemi sırasında kilitliydik ve zamanımızı boşa harcamak istemedik. Tam kilitlendiğinde, Zoom aramaları yaparken, karakterler hakkında düşündük ve bir şey bulduk. Bunun benim için çok değerli bir proje olduğunu görebilirsiniz. Bunu bana çok yakın bir şey olarak hissediyorum ve yaptığım için çok mutluyum. Yani HBO ve Sky, harika oyuncu kadrosunun harika karakterlerine geri dönmesini sağlamaya istekli olursa, orada olacağım." dedi.

    HBO, bu ayın başlarında sezon finalini yayınlayan diziyi henüz yenilemedi. Gösterinin ilk sezonu karışık tepkiler aldı ama genel anlamda yükek puanlar elde etti. Yönetmenin tarzını hali hazırda beğenen izleyiciler diziden son derece memnun kaldı. 8 bölüm haline yayınlanan dizide Jack Dylan Grazer, Jordan Kristine Seamon, Kid Cudi, Francesca Scorsese ve Chloe Sevigny gibi oyuncular rol aldı. 

    İlk sezonun büyük bir kısmı, Amerika'daki seçimlerin sezon boyunca arka planda yer aldığı bir 2016 hikayesiydi. Artık yeni bir gün ve yeni bir başkan olduğuna göre, Amerikalı izleyiciler "We Are We Are"ın yeni sezonunda geçtiğimiz dört yılı yeniden yaşamak istemeyebilirler. Söylemesi zor ama Guadagnino bu hikayeyi anlatma konusunda tutkulu görünüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top