Hesabım
    Melissa McCarthy ve Ben Falcone'den Yeni Komedi Dizisi Geliyor

    İkiliden, Netflix'e bir komedi dizisi daha..

    Netflix, Melissa McCarthy ve Ben Falcone'den "God’s Favorite Idiot" adlı bir komedi dizisi sipariş etti. Yayıncı, hem McCarthy hem de Falcone'nin rol alacağı dizinin 16 bölümden oluşacağını bildirdi. Falcone diziyi yazdı, hem kendisi hem de McCarthy aynı zamanda şirketleri On the Day aracılığıyla yönetici yapımcı olarak görev yapacak.

    İkiliyle sık sık işbirliği yapan Michael McDonald diziyi yönetecek ve yapımcılığı üstlenecek. "God’s Favorite Idiot"ın hikayesinde, orta seviye teknik destek çalışanı Clark Thompson (Falcone), iş arkadaşı Amily Luck (McCarthy)'ta aşkı bulurken, aynı zamanda Tanrı'nın habersiz elçisi olur. Ayrıca; hikayede paten, bir ateş gölü ve yaklaşan bir kıyamet var.

    Gerçek hayatta evli olan McCarthy ve Falcone, geçmişte defalarca işbirliği yaptı. Birlikte geçmiş çalışmaları arasında “Bridesmaids” (McCarthy'ye Oscar adaylığı kazandırdı), “Tammy”, “The Boss”, “Life of the Party” ve “Superintelligence” filmleri yer alıyor. En son, Netflix filmi “Thunder Force”un prodüksiyonunu tamamladılar. Aynı zamanda, McDonald'ın neredeyse her bölümünü yönettiği TV Land dizisi “Nobodies”te baş yapımcı ve oyuncu olarak yer aldılar.

    İkili, McCarthy'nin sunuculuğunu yaptığı “Little Big Shots” adlı yarışma serisinin de baş yapımcılığını üstlendiler. McDonald, "Brooklyn Nine-Nine", "Cougar Town", "Scrubs" ve "MADtv" gibi şovların bölümlerini yönetti. Ayrıca gösterinin başladığı andan itibaren “MADtv” de rol aldı ve yönettiği birçok gösteride oyuncu olarak kendisine de yer verdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top