Hesabım
    "Game of Thrones: House of the Dragon" İçin 2021'de Sete Girilecek

    Efsane hikayenin öncesini anlatan dizi için set tarihi yaklaştı..

    Game of Thrones'un geçmişine odaklanacak olan House of the Dragon için 2021'de çekimler başlayacak. Orijinal dizi, tarihin en çok izlenen TV yapımlarından biri oldu ve HBO için eşi görülmemiş bir hite dönüştü. Dizi, George R. R. Martin tarafından yaratılan dünyaya daha geniş bir izleyici kitlesi kazandırdı ve çalışması boyunca onlarca ödül kazandı.

    Game of Thrones'un 8. sezonu, önceki sezonlarla aynı övgüyü almadı ve birçok kişi finaldeki hikaye anlatma kararlarını eleştirdi. Ancak, Mayıs 2019'da yayınlanan Game of Thrones serisi finalinin ardından HBO'nun seriye olan bağlılığını gösteren iki farklı prequel gösterisi kararlaştırıldı. Bloodmoon veya The Long Night adlı dizilerden birinde Naomi Watts başrolü oynayacaktı ve dizi Kahramanlar Çağı'nda gerçekleşecekti. Bir pilot bölüm çekildi ama HBO, 2019'un sonlarında gösteriye devam etmemeye karar verdi. Diğer prequel seri House of the Dragon adını aldı ve daha fazla başarı elde etti. Adından da anlaşılacağı gibi House of the Dragon, Targaryen Hanesi'ne dayanıyor. Eylül ayında, HBO başkanı Casey Bloys, prequel serisinin 2022'de prömiyer yapacağından emin bir şekilde konuştu. Kısa süre sonra Paddy Considine, önemli bir karakter olan Viserys Targaryen rolünü üstlendi.

    Bugün hayranlar için başka bir heyecan verici haber geldi. Game of Thrones'un oijinal Twitter sayfasındaki bir gönderi, House of the Dragon'un çekime 2021'de başlayacağını bildirdi. İki konsept görsel, izleyicilerin gösteride görmeyi bekleyebilecekleri ejderhalardan birkaçına ilk bakış atmasını sağladı. 2021 yapımı başlangıç ​​tarihine göre HBO'nun hala 2022'de House of the Dragon'u yayınlama hedefi olduğunu ortaya koyuyor. Tweetten, 2021'de çekimlerin tam olarak ne zaman başlayacağını bilmek imkansız. House of the Dragon hakkında heyecanlananlar bunun geç değil, daha erken olmasını umut etse de, HBO salgının şu anda olduğundan biraz daha kontrol altına alınmasını beklemek isteyebilir.

    House of the Dragon'un ne zaman prömiyer yapacağı da kesin değil ama 2022 için notumuzu alabiliriz. Muhtemelen de orijinal dizinin takvimini benimseyen izleyiciler için yine bahar - yaz arası bir yayın tahmin edilebilir. Koronavirüs aşılarının umut verici gelişmeleri, gelecek yıla çok daha pozitif bakmamızı sağlıyor ve biriken içerikler uzun bir süre bize yetecek gibi duruyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top