Hesabım
    Margot Robbie ve LuckyChap Entertainment, Amazon'la Genel Anlaşma İmzaladı

    Robbie ve yapım şirketi Amazon için çalışacak..

    LuckyChap Entertainment, Amazon'la genel bir TV anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre, LuckyChap adına Margot RobbieTom Ackerley ve Josey McNamara, yalnızca Amazon Prime Video'da gösterilecek televizyon projeleri oluşturmak için Amazon Studios'la birlikte çalışacak. LuckyChap’in televizyondan sorumlu başkan yardımcısı Brett Hedblom da projelerin geliştirilmesinde yer alacak.

    Robbie, Ackerley ve McNamara yaptığı açıklamada, "Sürekli gelişen televizyon ortamına orijinal içeriği getirmek için Amazon Studios'la ortaklık yapmaktan dolayı çok heyecan duyuyoruz. LuckyChap'le umudumuz, heyecan verici ve genellikle gözden kaçan sesler için bir platform sunarken, anlatı uyumluluğuna her zaman meydan okumak oldu. Amazon'da, hikaye anlatma tutkumuzu paylaşan kültürel bir ortağımız var ve küresel erişim sayesinde bize ve işbirlikçilerimize olabildiğince çok izleyiciye ulaşma olanağı sağlıyor. Bu, şirket için çok heyecan verici bir yolculuğun başlangıcı ve biz de harika Amazon ekibiyle birlikte olmaktan inanılmaz derecede gurur duyuyoruz. " dedi.

    LuckyChap daha önce Robbie'nin artistik patenci Tonya Harding olarak rol aldığı ödüllü “I, Tonya” filminin yapımcısıydı. Ayrıca, Robbie'nin ikonik oyuncak bebeğin canlı aksiyon versiyonu olarak rol alacağı “Barbie” ve “Promising Young Woman” gibi yaklaşan filmlerin yapımcılığını üstleniyor. TV tarafında, Lucky CHap Hulu dizisi “Dollface” ve yakında yayınlanacak olan Netflix dizisi “Maid”in yapımcılığını üstleniyor.

    Amazon Studios Television'ın COO'su ve eş başkanı Albert Cheng, "LuckyChap, son birkaç yılda inanılmaz bir tür yelpazesinde, son derece orijinal, akıllı ve tamamen ilgi çekici içerikler üretti ve çok yönlü, benzersiz kadın karakterleri merkezileştirdi. Tom, Josey, Margot ve Brett'le Prime Video müşterilerimiz için aynı türden vizyona ve odaklanmaya sahip yeni diziler oluşturma şansı için çok heyecanlıyız." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top