Hesabım
    Scott Z. Burns, İklim Değişikliği Konulu Dizi Çekecek

    Antolojik serinin yayın platformu belli oldu..

    Associated Press

    Apple, Scott Z. Burns'ün iklim değişikliğiyle ilgili bir antoloji dizisi olan “Extrapolations”a tam sezon siparişi verdi. Burns, Media Res'ten gelen diziyi yazacak, yönetecek ve yapımcılığını üstlenecek. Dizinin, gezegenimizde yaklaşan değişikliklerin sevgiyi, inancı, işi ve aileyi, kişisel ve insani ölçekte nasıl etkileyeceğine dair samimi, beklenmedik hikayeler anlatacağı söyleniyor.

    Birbiriyle bağlantılı 10 bölümden oluşan bir sezon boyunca anlatılan senaryolu dizideki her hikaye, 21. yüzyıla uzanan ortak hayatta kalmamız için dünya çapındaki mücadeleyi takip edecek. Variety, dizinin bu yılın başlarında Apple'da çalıştığını bildirdi. Michael Ellenberg, Burns'le birlikte Media Res aracılığıyla yönetici yapımcılığı üstlenecek ve Greg Jacobs'la Dorothy Fortenberry aynı zamanda yönetici yapımcılık yapacak.

    Burns, "İklim değişikliğiyle ilgili hikaye anlatımlarının çoğu bilime ve insanların bunu kabul etmelerini sağlamaya odaklandı. Extrapolations"la amacımız bilimin ötesine geçmek ve dramayı kullanmak. Önümüzdeki yıllarda dünyamızın her yönünün nasıl değişeceğini düşünmemize izin verecek komedi, gizem ve diğer tüm türler bir arada olacak. İklimin değişeceğini biliyoruz ve şunu soracağız; Biz de değişebilir miyiz?" dedi.

    Burns, daha önce 2006'da Oscar ödüllü iklim değişikliği belgeseli "An Inconvenient Truth"u ve 2017'de devam eden "An Inconvenient Sequel: Truth to Power"ın sorumlu yapımcılığını üstlendi. Diğer çalışmaları arasında, “The Report”, “The Informant!”, “Contagion”, “Side Effects” ve “The Laundromat” yer alıyor. Seri, Apple ve Media Res arasındaki en son işbirliğini işaret ediyor. Şirket ayrıca, başrollerini Reese Witherspoon ve Jennifer Aniston'ın paylaştığı Apple'ın amiral gemisi draması “The Morning Show”u da yapıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top