Hesabım
    Funda Eryiğit, Yeni Projesi "Son Yaz" Hakkında Konuştu

    “Son Yaz”ın başrol oyuncularından Funda Eryiğit, rolü ve yeni projesini anlattı.

    Son dönem önemli projelere imza atan O3 Medya dizisi olan, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Burak Arlıel’in oturduğu ve senaryosunu Deniz DargıCem Görgeç ve Cenk Boğatur’ın birlikte kaleme aldığı “Son Yaz”ın başrol oyuncularından Funda Eryiğit, rolü ve yeni projesini anlattı. Yakın zamanda Bir Başkadır dizisiyle de adından söz ettiren Eryiğit, yine iddalı bir projeyle karşımızda.

    İdealist, tuttuğunu koparan hırslı bir genç kadınken, üniversitede tanıştığı Selim’le (Ali Atay) evlenen ve hayatının seyri değişen Canan adlı karaktere hayat veren Eryiğit’i, en çok etkileyen şey karakterin değişimi olmuş. Eşi Selim’in ortalarda olmadığı, kendini evine ve çocuklarına adadığı uzun yıllar sonrasında boşanmaya karar verip mesleğini yapmaya ve kurduğu güvenli alanın dışına çıkmaya cesaret etmesini izleyicinin de takdir edeceği görüşünde. Ayrıca, ayrılık süreciyle birlikte eşiyle yeniden tanışmaya ve gerçek bir ilişki kurmaya başlamasının hikayedeki en güçlü duygusal serüvenlerinden biri olacağını belirtiyor. 

    Başarılı oyuncu konu hakkında yaptığı açıklamda;“Mafyatik, aksiyonlu erkekler dünyasının bir aile hikayesine bağlanması, bu iki dünya arasındaki çatışmaların büyük trajediler yerine karakterlerde dönüşümler ve farkındalıklar yaratması etkiledi. Aile bağlarını alıştığımızın dışında bir biçimde işliyor. Hikayenin yazın başlaması, bu sıkıntılı günlerde seyircide ferah bir his yaratabilir. Onun dışında boşanma kararıyla başlayan bir ilişki izleyeceğiz. Uzun zamandır evli olan fakat gerçek anlamıyla birlikte olamayan Canan ve Selim’in gerçekten ilişki kurması, birbirlerini dinlemeye başlaması, ayrılmalarıyla mümkün oluyor. Bu anlamda da daha önce izlediklerimizden farklı bir ilişki göreceğiz.” dedi.

     Dikkat çekici yıldızlardan oluşan kadrosu, duygusal anlatımı ve heyecanlı hikayesiyle izleyici karşısına çıkacak olan “Son Yaz”, 1 Ocak Cuma saat 20.00’de FOX’ta prömiyerini yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top