Hesabım
    2020'nin En Çok Korsan İzlenen Dizisi "The Mandalorian" Oldu

    The Mandalorian, her alanda 2020'ye damga vurdu..

    Akış platformu Disney Plus üzerinde yaygın ev içi kullanımı olmasına rağmen ve ABD dışı ülkelerde yayın hakları olmamasından dolayı “The Mandalorian”, Torrent kullanıcıları tarafından 2020'nin en çok indirilen korsan televizyon programı oldu. Bu, TorrentFreak'in halka açık Torrent izleyicileri tarafından bildirilen istatistikler de dahil olmak üzere çeşitli kaynaklara dayanan bir analizin sonucu olarak duyuruldu. 

    Liste, yıllarca, tarihsel olarak Mayıs 2019'da sekizinci ve son sezonunu tamamlayan HBO'nun fantezi dizisi "Game of Thrones"un liderliğindeydi. Ancak yıllar sonra ilk kez George RR Martin'in destanı The Mandalorian tarafından geçildi. Aynı çalışmaya göre 2019'da ilk sezon çalışması sırasında "The Mandalorian" en çok indirilen üçüncü diziydi. 2020'de Prime Video’nun süper kahraman serisi "The Boys" iki numarada, HBO'dan "Westworld" üçüncü sırada, Prime Video'nun "Vikings" dizisi dördüncü, CBS'in "Star Trek: Picard"ı ise beşinci sırada yer aldı. Üst sıralarda yer alan diğer diziler arasında ise, Adult Swim'den "Rick and Morty", AMC'den "The Walking Dead, HBO'dan "The Outsider", CW'den "The Arrow" ve yine CW'den "The Flash" yer aldı.

    TorrentFreak çalışmasının, yalnızca çevrimiçi korsanlığın bir kısmını oluşturan ve yasa dışı akış hizmetlerini de içeren Torrent trafiğini açıkladığına dikkat etmek gerekiyor. Diğer indirme ve tıkla izle seçenekleri de sayıları bir hayli artırıyor. Ülkemizde de birçok platformun yayınının bulunmaması ve buradan bir anlaşmaya dahil edilmemesi Torrent kullanımını oldukça artırıyor. 

    "The Mandalorian"ın ikinci sezonu 18 Aralık'ta hayranlarına bolca gönderme yaparak tamamlandı. Bir başka "Star Wars" yan serisi olan "The Book of Boba Fett"in ilk yansıması görüldü. Sezon aynı zamanda unutulmaz bir geri dönüşle sona erdi. İkinci sezon finali, Mando (Pedro Pascal) ile Moff Gideon (Giancarlo Esposito) arasında, Grogu'nun sezonun başlarında kaçırılmasının ardından uzun süredir beklenen hesaplaşmaya da işaret ediyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top