Hesabım
    Gençlik Dizisi ‘Saved by the Bell’ İkinci Sezon Onayı Aldı

    Peacock, yeniden çevrim komedi dizi için devam kararı aldı..

    Peacock, ikinci sezon için "Saved by the Bell" adlı gençlik dizisine onay verdiğini açıkladı. Wigfield’ın sevilen 1980’ler ve 1990’lar sitcomunun yeniden canlandırması olan dizi, Kaliforniya valisi Zack Morris’in (Mark-Paul Gosselaar) çok fazla gelir elde etmeyen liseyi kapattıktan sonra kendini kurtarmaya çalışması, devletin etkilenen öğrencileri bunun yerine en iyi okullara göndermesini önermesi üzerine yaşananları anlatıyor. 

    İlk sezon, gençlerin arkadaş olmaları, olağan futbol oyunları, okul dansları ve öğrenci seçimleri üzerinde kaynaşmaları, aynı zamanda ırk ve katılımdan, derse ve eğitime kadar önemli konulara değinerek geçti. Elbette, orijinal diziye düzinelerce referansı da görme şansımız oldu. Özellikle setleri, dekorları ve diyalogları nostalji hissini yaşatmayı başardı.

    NBCUniversal Television and Streaming başkanı Lisa Katz, "Dizi, her yaştan izleyicinin ilgisini çekti. Sevilen orijinal diziye yeni ve modern bir yorum getirdi. İlk sezon zeka, yürek, mizah ve tam olarak doğru miktarda nostaljiyle ilgili güncel konuları ele aldı. Ve gelecek sezon, hayranları Bayside'a geri getirmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Tracey’nin yenilikçi tasarlamasından son derece gurur duyuyoruz." dedi.

    Saved the Bell remake dizisinde ayrıca, Mitchell Hoog, Belmont Cameli, Josie Totah, Haskiri Velazquez, Alycia Pascual-Peña, Dexter Darden ve John Michael Higgins gibi oyuncular rol alıyor. Yapımcılığını Wigfield, Franco Bario ve Peter Engel, yapımcılığını ise Universal Studio Group'un bir bölümü olan Universal Television yapıyor. İlk sezon Kasım 2020'de yayınlanmıştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top