Hesabım
    Suicide Squad Spinoff Dizisi "Peacemaker"a Yeni İsimler!

    Dizi kadrosuna iki yeni oyuncu dahil oldu.

    HBO Max'te yayınlanacak olan "Peacemaker" dizisi, Alison Araya ve Lenny Jacobson'ı tekrar eden rollerde kadrosuna kattı. İkili, daha önce açıklanan oyuncu kadrosunun lideri John Cena'nın yanı sıra diğer oyuncular Danielle Brooks, Chris Conrad, Jennifer Holland, Steve Agee, Robert Patrick ve Chukwudi Iwuji'ye katılmış oldular.

    Araya ve Jacobson, dizide evli çift olan Amber ve Evan olarak yer alacak. Araya, geçmişte "Riverdale", "Arrow" ve "Julie and the Phantoms" gibi filmlerde rol alan Avustralyalı Latin kökenli bir aktris. Jacobson daha önce Netflix'te “Narcos: Mexico”da rol almıştı ve şu anda Apple'da “For All Mankind” üzerinde çalışıyor. Ayrıca "Big Time in Hollywood, FL" ve "Nurse Jackie" gibi şovların yanı sıra "Bumblebee" ve "Like Father" gibi filmlerde de yer aldı.

    Dizi, James Gunn’ın yakında çıkacak olan "Suicide Squad" filminin bir yan projesi. Serinin, barışa her ne pahasına olursa olsun inanan Peacemaker'ın kökenini araştırdığı söyleniyor. Tabii bunu elde etmek için kaç kişiyi öldürmesi gerekirse gereksin! Gunn, pilot dahil olmak üzere şovun birden fazla bölümünü yazıyor ve yönetiyor.

    HBO Max, yeni dizi için sekiz bölüm sipariş etti. Cena, başrol oynamanın yanı sıra yardımcı yapımcı olarak görev yapacak. Gunn, Troll Court Entertainment aracılığıyla “Suicide Squad” yapımcısı Peter Safran'la birlikte aynı zamanda The Safran Company için yönetici yapımcı olacak. Warner Bros. Television stüdyo olarak hizmet verecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top