Hesabım
    "Deadpool" Yazarlarından "Twisted Metal" Serisi Geliyor!

    Oyun uyarlaması için Sony'den izin çıktı..

    "Twisted Metal" PlayStation oyun serisinin canlı aksiyon dizi uyarlamasının resmen ilerlediği öğrenildi. Sony Pictures Television ve PlayStation Productions, ilki 1995 yılında piyasaya sürülen "Twisted Metal" araç savaş oyunlarına dayanan bir dizi geliştiriyor. İlk olarak 2019'da Sony'nin oyunla ilgli bir dizi geliştirmekle ilgilendiği duyurulmuştu. Yeni dizi, "Deadpool" ve "Zombieland" filmlerinin yazarları Rhett Reese ve Paul Wernick'ten gelen bir aksiyon komedi olarak tanımlanıyor.

    PlayStation Productions'ın başkanı Asad Qizilbash, "Twisted Metal, PlayStation'ın en sevilen serilerinden biri. Hayranlar için bu ikonik oyunu hayata geçirmek için çalışan harika bir ekibimiz olduğu için çok heyecanlıyız." dedi. Gösteri, kıyamet sonrası atmosferindeki çorak bir zamanda geçecek. Gizemli bir paketi teslim edebilmesi halinde daha iyi bir hayat şansı sunulan motosikletli bir yabancı ana karakter olacak. Bu yolculuk boyunca, oyunun ikonik karakterlerinden olan palyaço da dahil, birçok sorunla yüzleşmek zorunda kalacak.

    En son Cobra Kai için yazan ve yapımcılığını üstlenen Michael Jonathan Smith, diziyi yazacak ve yine yapımcılığı üstlenecek. Will Arnett, Electric Avenue prodüksiyon şirketi aracılığıyla Marc Forman ve Artists First'ten Peter Principato ile yürütücü yapımcı olacak. Arnett, şu anda Sony Pictures Television'da ilk bakış anlaşması altında bulunuyor. PlayStation Productions'tan Qizilbash ve Carter Swan'dan PlayStation Studios başkanı Hermen Hulst baş yapımcı olacak.

    Bu, Sony Pictures TV ve PlayStation Productions'ın yakın zamanda duyurduğu ikinci yüksek profilli projesi oldu. HBO'da Pedro Pascal ve "Game of Thrones" yıldızı Bella Ramsey başrollü "The Last of Us" dizisinin bir uyarlaması sipariş edildi. Sony Pictures Television komedi geliştirme başkan yardımcısı Glenn Adilman, 'Twisted Metal'i tüm sapkın çılgınlığıyla seviyoruz. Michael Jonathan Smith aksiyon dolu, zekice komik bir uyarlamayla geliyor ve Rhett, Paul, Will ve PlayStation'daki arkadaşlarımızın desteğine minnettarız." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top