Hesabım
    Netflix’in ‘The Midnight Club’ Uyarlamasında Oyuncular Belli Oldu

    Diziyi, The Haunting antolojisinin arkasındaki ekip hazırlıyor..

    Netflix, Mike Flanagan'ın diğer yaratıcı çalışmalarının yanı sıra, aynı adlı Christopher Pike romanına dayanan yeni korku dizisi “The Midnight Club”ı da onayladı ve oyuncu kadrosunu duyurdu. İlk olarak Mayıs 2020'de bildirdiğine göre, "The Haunting of Bly Manor"un arkasındaki ekip, kitabı uyarlamak için seçildi. Hikaye, korkunç hikayeleri paylaşmak için toplanmaya başlayan, ölümcül hastalığı bulunan gençlerin olduğu bir bakımevinde gerçekleşiyor.

    On bölümlük  dizinin oyuncu kadrosunda Adia, Igby Rigney, Ruth Codd, Aya Furukawa, Annarah Shephard, William Chris Sumpter ve Sauriyan Sapkota genç karakterler olarak yer alacak. Zach GilfordMatt Biedel ve Samantha Sloyan da yardımcı rollerde yer alıyorlar. Heather Langenkamp, ​​Rotterdam Home'a ​​başkanlık eden doktoru oynayacak. "The Haunting" dizisinin yönetmeni Mike Flanagan, "The Haunting of Bly Manor" yazarı Leah Fong'la birlikte televizyon için "Midnight Club" serisini yaratacak.

    Flanagan, Intrepid Pictures adına Trevor Macy ve Adam Fasullo'yla  birlikte yürütücü yapımcılığı da üstlenecek.  Intrepid Pictures’ın televizyondan sorumlu başkan yardımcısı, aynı zamanda yapım şirketi için gösteriyi de denetliyor. Intrepid şu anda Netflix'te çok yıllık bir anlaşma altında. Fong ("Once Upon", "The Magicians"), Julia Bicknell ("13 Reasons Why") ve yazar Pike'la birlikte yürütücü yapımcı olacak. Elan Gale, James Flanagan ve Chinaka Hodge da dizide yazar olarak yer alacak..

    Mike Flanagan, "The Midnight Club"ın ilk iki bölümünü yönetecek. "The Haunting of Bly Manor", Şubat 2019'da "The Haunting of Hill House"un devamı olarak sipariş edildi ve Ekim 2020'de, selefinin galasından iki yıl sonra Netflix'te prömiyer yaptı. Intrepid Pictures, Netflix'teki mevcut çok yıllık genel anlaşmasının bir parçası olarak, başarılı doğaüstü drama antolojisinin arkasındaki yapım şirketiydi. “The Haunting of Hill House” yayınlandıktan sonra, Rotten Tomatoes için % 93'lük çok başarılı bir onay derecesi ve övgüler aldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top