Hesabım
    O-T Fagbenle, Showtime'ın Antoloji Serisinde "Barack Obama"yı Canlandıracak

    First Lady dizisinin ana kadrosuna bir isim daha..

    O-T Fagbenle, yakında yayınlanacak Showtime antoloji dizisi “The First Lady”de tekrar eden bir rolle Başkan Barack Obama'yı canlandıracak. Fagbenle, First Lady Michelle Obama'yı oynayacak olan Viola Davis'in karşısında oynayacak. Gösteri, Beyaz Saray'ın kalbindeki kadınların merceğinden Amerikan liderliğinin yeniden irdelenmesi olarak tanımlanıyor.

    İlk sezonda ayrıca, Betty Ford rolünde Michelle Pfeiffer, Eleanor Roosevelt rolünde Gillian Anderson ve Başkan Gerald Ford olarak Aaron Eckhart rol alacak. Obama, 2009'dan 2017'ye kadar ilk Afrika kökenli Amerikalı olarak 44. Amerika Birleşik Devletleri başkanı olarak görev yaptı. Demokrat Parti üyesi Barack Obama, 2005'te Illinois eyalet senatörü olmadan önce 1992'de Michelle Robinson ile evlendi.

    Fagenle, son olarak eleştirmenlerce beğenilen Hulu dizisi “The Handmaid’s Tale”de Luke Bankole rolünü canlandırdı. Daha sonra Scarlett Johansson'la birlikte Marvel filmi “Black Widow”da görünecek. Televizyonda uzun bir geçmişi var Kanal 4 ve Hulu için "Maxxx" adlı orijinal diziyi Nisan 2020'de yarattı, yazdı, yönetti, besteledi, yönetici yapımcılığını üstlendi ve rol aldı. Diğer çalışmaları arasında "The Five", "The Interceptor", "Looking" ve "Doctor Who" yer alıyor.

    "The First Lady", Aaron Cooley tarafından yazıldı. Davis aynı zamanda JuVee Productions'tan Julius Tennon ve Andrew Wang'la birlikte yönetici yapımcı olacak. Welle Entertainment'tan Cathy Schulman, Gaspin Media aracılığıyla Jeff Gaspin ve LINK Entertainment'tan Brad Kaplan'la birlikte prodüksiyon yapıyor. Susanne Bier, yönetmen ve yönetici yapımcı olarak projede bulunuyor. Showtime ve Lionsgate Television prodüksiyonu üstlenecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top