Hesabım
    HBO Max, Brittany Murphy Belgeseli Hazırlıyor

    HBO Max, genç yaşta kaybettiğimiz oyuncunun hayatını anlatacak..

    HBO Max, genç yaşta kaybettiğimiz başarılı oyuncu Brittany Murphy hakkında bir belgesel sipariş etti. İki bölümlük dizi Blumhouse Television ve Pyramid Productions'tan geliyor. Belgesel, en çok “Clueless” filmiyle tanınan ve diğer filmleri arasında “8 Mile”, “Just Married” ve Fox animasyon komedi dizisi “King of the Hill” olan Murphy'nin yaşamını ve ölümünü anlatacak.

    Murphy, 2009 yılında, henüz 32 yaşındayken aramızdan ayrıldı. Ölümünün bir kaza olarak kabul edilmesine ve zatürre ile aldığı reçetesiz satılan birkaç ilacın etkilerinin bir sonucu olduğu belirlenmesine rağmen, bir yıl sonra kocası onun ölümüyle ilgili spekülasyonları körükledi. HBO Max'in kurgusal olmayan ve canlı aksiyon aile programlarından sorumlu başkan yardımcısı olan Jennifer O'Connell, "Brittany Murphy belgeselimiz, sansasyonel bir hikayenin yüksek, incelikli bir tasviriyle ekrana gelecek. Brittany Murphy’nin yaşam mücadeleleri ve ani ölümü hakkında temelli bir açıklama hazırlamak büyük sorumluluk gerektirir ve uzun süredir spekülasyona neden olan bir trajedinin düşünceli bir incelemesini hazırlamak için usta bir yaratıcı ekiple ortaklık kurduk." dedi.

    Belgeseli Cynthia Hill (“Private Violence”) yönetiyor. Yönetici yapımcılar arasında Jason Blum, Chris McCumber, Jeremy Gold, Blumhouse adına Mary Lisio ve James Buddy Day yer alıyor. Blumhouse Television alternatif ve senaryosuz programlama başkan yardımcısı Mary Lisio, "Brittany Murphy, filmografisinde bir nesli tanımlayan filmler içeren yükselen bir yıldızdı. Hikayesinin daha derin bir keşif ve başarının kurbanı olmasına izin veren çevreyi incelemeyi gerektirdiğini düşündük. HBO Max ile ortaklık yapmaktan ve çağdaş konular hakkındaki karmaşık hikayelere incelikli bir yaklaşım sergileyen Cynthia Hill gibi bir yönetmenle işbirliği yapmaktan dolayı heyecan duyuyoruz." dedi.

    Hill, "Bu filmi yapmayı kabul ettim çünkü Brittany’nin gelecek vaat eden hayatı ve kariyeri, utanç verici şekilde ölüm koşulları sebebiyle gölgede kaldı. Onun ve Simon’ın ölümlerinin trajik koşullarını açıklamaya çalışırken Brittany’nin yeteneğini kutlamanın önemli olduğunu düşünüyorum." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top